Futbol Català
Esports 01/01/2012

Any nou, llum nova per a l'Europa

L'estadi del club gracienc repara tot l'enllumenat per poder jugar de nit

àngel Garreta
1 min
Operaris reparant la llum a la tribuna de l'estadi europeista

BarcelonaL'Europa ha finalitzat les reformes del seu sistema de llum artificial, necessàries per disputar partits de nit en condicions òptimes. A diferència d'altres vegades, en aquesta intervenció el canvi no ha estat parcial d'algunes zones fosques ocasionals, sinó de tota la instal·lació en general, desgastada des de l'any 1995, en què va finalitzar la construcció de l'estadi Nou Sardenya.

Des de llavors, el recinte ha mantingut la mateixa instal·lació elèctrica que ha fet funcionar els diversos focus de tribuna i les dues torres de llum situades al lateral. L'estructura, que d'origen no era gaire moderna, s'ha deteriorat al llarg de setze anys de vida de l'estadi europeista. Durant aquest temps, els problemes de llum que ha patit l'Europa s'han resolt amb iniciatives pròpies de l'entitat o amb col·laboracions privades, i han posat remei parcial al problema amb la substitució de focus i algun petit tram de cablejat.

No obstant això, el problema d'arrel continuava i afectava tot el sistema general. Ara, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona ha col·laborat amb l'Europa en el canvi d'una instal·lació que permet que els partits de nit al Nou Sardenya es puguin seguir desenvolupant perfectament. El primer no trigarà a arribar i a posar a prova la reparació. El dijous 12 de gener, a les 21.00 h, Europa i Masnou jugaran els 45 minuts pendents de disputar del partit ajornat de lliga.

stats