FUTBOL
Esports 05/07/2016

El València fa oficial el fitxatge de Nani, un home de Jorge Mendes

L'internacional portuguès, que actualment està disputant l'Eurocopa, firmarà per tres temporades amb l'entitat xe

Ferran Rigat
1 min
El club ja ha confirmat el fitxatge per les xarxes socials

BarcelonaEl nou projecte de Pako Ayestarán comença a prendre forma. El València ha confirmat el primer fitxatge de cara a la propera temporada, el portuguès Luis Carlos Almeida da Cunha, més conegut com a Nani. De moment el club no podrà ni firmar ni presentar a la seva nova estrella perquè el futbolista està disputant l'Eurocopa amb Portugal. Quan acabi la seva participació com a internacional, de moment jugarà les semifinals contra Gal·les, el jugador de 29 anys arribarà a València per firmar un contracte que el vinculi amb el club xe per les tres properes temporades previ pagament de 8,5 milions al Fenerbahçe.

L'extrem tancarà així l'etapa a Turquia. Amb el club va jugar una temporada en la que va firmar dotze gols i tretze assistències en 47 partits. El Fenerbahçe el va incorporar del Manchester United. Nani va defensar la samarreta dels 'red devils' en 230 partits, però les lesions li van restar protagonisme en els últims anys a Old Trafford. El davanter va sorgir de la prolífica cantera del Sporting de Lisboa com Cristiano Ronaldo, Figo, Futre o Quaresma.

El representant de l'extrem amb orígens capverdians és el famós Jorge Mendes. El portuguès gaudeix d'una bona amistat amb el màxim accionista del València, Peter Lim. Aquesta no és la primera transacció entre el representant i el multimilionari tailandès. Mendes ja va participar activament en els fitxatges d'André Gomes, Rodrigo, Joao Cancelo, Bakkali o Santi Mina, els dos últims representats per Mendes.

stats