FÓRMULA 1
Esports 10/09/2011

Vettel, el més ràpid a Monza, marca la seva desena 'pole'

L'alemany ha tornat a marcar el millor temps al Gran Premi d'Itàlia i aquest diumenge sortirà des de la primera posició. Alguersuari, eliminat a la Q1, ha estat 18è

Nuria García
1 min
Vettel, amb Hamilton i Button, celebrant la 'pole'.

BarcelonaSebastian Vettel segueix passejant-se pels circuits de manera insultant. Aquest migdia, l'alemany ha tornat a marcar el millor temps, aquest cop a Monza. Vettel, al circuit italià, ha marcat la desena pole position de la temporada.

El pilot de Red Bull sortirà aquest diumenge al costat de Lewis Hamilton. El seu company d'equip a McLaren, Jenson Button, ho farà des de la segona fila, acompanyat per Fernando Alonso. A territori Ferrari, els cotxes de l'Scuderia han acabat quart i sisè, ja que Felipe Massa no ha pogut superar Mark Webber, que ha estat cinquè.

El català Jaume Alguersuari sortirà des de la divuitena posició. El barceloní ha quedat eliminat a les primeres de canvi i no ha pogut lluitar per la Q2, que era el seu objectiu. Després de quedar sisè a Spa, a Monza Alguersuari torna a la crua realitat dels Toro Rosso.

stats