Hoquei Patins
Esports 08/03/2013

Victòria plàcida del Barça en el debut de Ricard Muñoz a la banqueta (5-1)

Els blaugranes han derrotat el Calafell. En l'altre partit avançat a divendres, el Muralla Òptica Blanes i el Vic empaten a dos

Jordi Graell

BarcelonaRicard Muñoz ha debutat amb bon peu com a primer entrenador del Barça, ja que els blaugranes s'han desfet amb comoditat del Calafell Tot l'Any per 5-1. Els gols, però, s'han fet esperar fins a la segona part, ja que a la primera part els calafellencs han plantejat una defensa en zona que els blaugranes no han estat capaços de superar i s'ha arribat al descans amb empat a zero.

A la segona part, el conjunt blaugrana ha sortit més endollat i amb dos gols pràcticament consecutius de Reinaldo García ha començat a encarrilar el partit. El Calafell, tot i anar per darrere en el marcador, no ha desfet en cap moment el seu plantejament ultradefensiu, i a base de xuts llunyans, els homes de Ricardo Muñoz han anat ampliant l'avantatge fins a aconseguir anotar cinc gols, obra de Marc Gual, Sergi Miras i Mia Ordeig. Finalment, el conjunt baixpenedesenc ha anotat el gol de l'honor mitjançant Xavi Díez.

Pel que fa a l'altre partit avançat a divendres, el Muralla Òptica Blanes i el Vic han empatat a dos en un partit molt disputat. A la primera part, els blanencs s'han avançat gràcies a un gol de falta directa de Francesc Bargalló, però el Vic ha reaccionat ràpidament amb un gol de Bancells. Poc després, el Blanes s'ha tornat a posar per davant gràcies a un gol de Formatjé, i s'ha arribat al descans amb un 2-1 a favor dels locals.

Només començar la segona part, el Vic ha tingut una gran oportunitat per empatar des del punt de penal, però Llaverola ha aconseguit aturar el llançament a Rocasalbas. Tot i això, a manca de set minuts pel final, Titi Roca ha aconseguit establir l'empat a dos definitiu.