MUNDIAL D'ENDURO FEMENÍ
Esports 11/05/2013

Victòria contundent de Laia Sanz en la prova inaugural del Mundial d'enduro

La pilot de Corbera de Llobregat, que corre amb una moto privada després de trencar el seu contracte amb Gas Gas, afronta aquest diumenge la segona cita de la competició

Ara
2 min
Laia Sanz, durant la primera prova del Mundial d'enduro femení / NICKI MARTÍNEZ

BarcelonaLa pilot Laia Sanz ha començat amb èxit la defensa del Mundial d'enduro femení després de guanyar amb autoritat la primera cursa del campionat, el Gran Premi d'Espanya, que es disputa a Puerto Lumbreras (Múrcia). La pilot de KH-7, que competeix amb una moto privada després de trencar el seu contracte amb la marca Gas Gas, s'ha imposat a la britànica Jane Daniel per 4 minuts i 23 segons.

La de Corbera de Llobregat ha dominat el ral·li des de l'inici fins al final i ha sigut la més ràpida en les vuit primeres especials de què constava el recorregut. Únicament ha cedit la victòria parcial en l'última especial, en què ha quedat segona a tan sols un segon de Daniel.

Amb aquest triomf, la catalana presenta amb força les seves credencials en la lluita per aconseguir el seu segon títol consecutiu d'enduro, que seria el 14è en el total del seu palmarès (sumant-hi els 12 títols mundials que té en trial).

"Les sensacions en la primera cursa del campionat han sigut molt bones. Aquesta és una forma immillorable de començar. La primera prova sempre és una incògnita perquè no saps com anirà tot ni la fortalesa dels teus rivals", ha assegurat Sanz, que ha explicat les seves sensacions després de la prova: "Ha sigut un dia bastant dur, físicament he notat molt la calor i la veritat és que el terreny ha quedat molt sec. També hi havia molta pols... Ha sigut una cursa molt complicada", conclou.

La prova d'aquest diumenge, la segona del Mundial d'enduro femení, serà una volta més curta que la d'aquest dissabte, per decisió de l'organització, que ha considerat que el recorregut era massa exigent. D'aquesta manera, les pilots hauran de donar dues passades a un traçat que inclou tres especials.

stats