Esports 02/02/2014

L'Atlètic de Madrid goleja i dedica el liderat a Luis Aragonés (4-0)

Villa ha fet el primer i el brasiler Diego ha debutat marcant el darrer gol

Villa ha dedicat el primer gol a Luis Aragonés

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha aconseguit el liderat després de golejar la Reial Societat per 4-0. El partit ha estat marcat per l'emotiu homenatge del club local a Luis Aragonés, el tècnic que va ser jugador i tècnic del club madrileny.

La Reial Societat ha jugat un bon primer temps, amb control de la pilota i projecció ofensiva, però no ha aconseguit fer patir un Atlètic que sap jugar ben tancat en defensa. Abans del descans, Villa ha fet el primer gol local, poc abans de marxar del terreny de joc amb molèsties.

A la segona part el partit ha estat igualat fins que Diego Costa ha fet el 2-0. El partit s'ha acabat i s'ha convertit en una festa local. Miranda ha fet el tercer i el brasiler Diego, acabat de fitxar, ha iniciat la seva segona etapa a l'Atlètic marcant el 4-0 definitiu.