VUELTA A ESPANYA
Esports 23/08/2014

Movistar torna a guanyar la crono inicial de la Vuelta a Espanya

El conjunt navarrès, liderat aquí per Quintana i Valverde, deixa agafar de nou el mallot vermell a Jonathan Castroviejo. El Katiuixa de Purito perd 38 segons

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaDe la mateixa manera que va fer l'any 2012, l'equip Movistar ha guanyat la crono inicial de la Vuelta a Espanya d'enguany, disputada en un recorregut de poc més de 12 quilòmetres a Jerez de la Frontera. I també igual que fa dos anys a Pamplona, el basc Jonathan Castroviejo ha passat en primer lloc i s'ha convertit en el primer líder de la cursa.

L'equip de Nairo Quintana i Alejandro Valverde ha superat per 6 segons l'equip Cannondale en una contrarellotge per equips amb resultats sorprenents, a causa d'un recorregut molt tècnic que ha provocat que la majoria de grans equips no volguessin arriscar.

El català Joaquim Rodríguez ha estat el favorit que més temps ha perdut, 38 segons, després que el Katiuixa comencés amb mal peu amb una sortida de cadena del seu company Alberto Losada. Pel que fa als seus rivals, Rigoberto Urán ha perdut 11 segons, Alberto Contador n'ha perdut 19 i el britànic Chris Froome, 27.

stats