WATERPOLO
Esports 21/02/2015

El CN Terrassa i l'Atlètic Barceloneta no fallen a la lliga masculina de waterpolo

Un darrer quart magnífic ha donat als vallesans el triomf a la piscina del CN Catalunya

Una imatge del partit entre el CE Mediterrani i el CN At.-Barceloneta

BarcelonaEl CN Terrassa i l'Atlètic Barceloneta segueixen dominant la lliga de waterpolo masculina després de guanyar fora de casa. El Terrassa s'ha imposat per 8-11 al Catalunya i l'equip mariner ha guanyat a la piscina del Mediterrani per un clar 3-13.

A la piscina Josep Vallès del barri de Sants, el CN Atlètic Barceloneta ha demostrat passar per un bon moment de forma en imposar-se clarament al seu rival. La dupla brasilera de l'equip mariner, Bernardo Oneto i Felipe Perrone, va situat els mariners al davant per 0-2. Ha retallat distàncies amb gol de Pol Hodaly, però Fran Fernández ha marcat ràpidament un altre gol (1-3). El segon quart ha estat tot del Barceloneta (0-4, amb gols d'Ubovic, dues vegades, Perrone i Balasz). Al tercer quart, el serbi Nemanja Ubovic anotava el seu tercer gol just abans del gol local de Marc Larumbe que trencava una ratxa de 15 minuts sense marcar. Els de Chus Martín han tancat la golejada amb gols de Fran Fernández, Chalo Echenique i Felipe Perrone.

A la piscina Sant Jordi, el CN Terrassa ha guanyat un partit que ha arribat al descans amb una lleugera renda de dos gols (3-5). Els homes de Tato García aconseguien empatar en el tercer parcial i plantar-se amb moltes opcions en el tram final del partit, però un parcial de 1-4 ha neutralitzat les il·lusions locals i el CN Terrassa ha acabat emportant-se el partit per 8-11. D'aquesta manera, els de Nart segueixen líders amb quatre punts d'avantatge sobre el Barceloneta. Ivan Gallego, amb quatre gols, ha liderat la llista de golejadors.

A la Nova Escullera del barri de la Barceloneta, el CN Barcelona i el CN Mataró Quadis, dos equips empatats a 19 punts en la sisena posició, han jugat un gran partit. El conjunt entrenat per Toni Esteller ha sentenciat gràcies a un darrer quart magnífic (5-1), imposant-se per 8-5. Abans d'exercir com a amfitrió de la Copa del Rei, el degà del waterpolo espanyol es col·loca sisè a la taula amb 22 punts.

El CN Sabadell és quart després de guanyar per 5-10 a la piscina del CD Waterpolo Navarra (5-10). Els de Manel Silvestre ja arribava per davant al descans (4-5), però no ha pogut sentenciar abans de la disputa del quart final i decisiu. El Sant Andreu ha derrotat un rival directe com el Canoe (10-6) i el Poble Nou-Enginyers ha superar el cuer, l'AR Concepción-Cdad. Lineal (1-18)