Esports 30/09/2017

El CN Sabadell es classifica per a la fase de grups de la Champions

Ha guanyat el segon partit de la prèvia, contra l'Utrecht, per 13-7

El CN Sabadell de waterpolo ha guanyat a Europa

BarcelonaL'Astralpool CN Sabadell s'ha imposat per un clar 13-7 a l'Utrecht i ja té al sac la classificació per a la fase de grups de la Lliga de Campions, per a la qual està classificat directament l'Atlètic Barceloneta com a campió de la lliga espanyola. Després del triomf d'aquest divendres contra els croats del Mornar Split (8-3), el Sabadell té 6 punts i està virtualment classificat a falta d'enfrontar-se a l'AN Brescia, que també ha guanyat els seus dos partits.

Carrasco i Carrillo marcaven els dos primers a la piscina Carles Ibars, i això ha fet que manessin durant el primer quart per 4-2. Óscar Carrillo feia pujar el 5-2 només començar el segon acte i, tot i la resposta de Foster, es tornaven a instal·lar en aquests tres gols de diferència dels locals. Al descans, el resultat era de 7-4. Després de la represa, Lalo López-Escribano feia pujar el 8-4 i l'equip sabadellenc ha sentenciat en dos darrers quarts còmodes.

El CN Mataró, classificat

A l'Eurocup LEN, el Quadis CN Mataró també ha superat el torn. Després de perdre els dos primers partits, l'equip maresmenc ha guanyat el Kosice eslovac per 10-11, i el Hannover alemany després (13-4). Demà a les 10 h jugarà l'últim partit davant l'Sthurm 2002 rus.