Esports 24/01/2016

L'estrena de la disciplina 'freestyle', gran atracció dels Wind Games d'Empuriabrava

Ara
1 min

BarcelonaLa tercera edició dels Wind Games que s'ha celebrat al Túnel de Vent d'Empuriabrava tanca marcada per l'estrena de la nova categoria competitiva de 'freestyle' musical. Cinc voladors internacionals han participat en aquesta modalitat que per primera vegada ha incorporat la música com a protagonista de les coreografies. El rus Leo Volkov s'ha proclamat avui el primer guanyador del món de la modalitat 'freestyle' amb música.

Pel que fa a les categories de vol 'indoor' més convencionals, en la modalitat de FS Open, els belgues Hayabusa han fet podi d’or, a molta distància dels francesos Weembi Lille, que han quedats segons. En 'dynamic', l'equip Windo Warrior Bros, integrat pels voladors francesos Gyzmo i Leo Blanchon, ha aconseguit la medalla d'or, mentre que l'equip local Windoor Flash Warriors Bros, amb César Rico i Raph Coudray, ha quedat segon.

En FS femení, el títol de campiones recau sobre les franceses Wom’in France, i en VFS, l’or l’han aconseguit els nord-americans SDC Core.

stats