Brad Pitt no assisteix a la ‘première’ del seu nou film

En un comunicat, ha explicat que no estaria present a l'estrena de 'Voyage of time: life’s journey' perquè vol que l'atenció se centri en el film i no en ell

L’actor Brad Pitt no va assistir ahir a la première de la seva nova pel·lícula, Voyage of time: life’s journey, del director Terrence Malick. Tal com havia anunciat prèviament en un comunicat, no volia que el seu polèmic divorci d’ Angelina Jolie li robés a la cinta l’atenció mediàtica que es mereix.

La pel·lícula “és una experiència visual increïblement bonica i única” i, per aquest motiu, assegura que no vol “ distreure l’atenció” al públic. Pitt afirma que actualment està “centrat” en la seva “ situació familiar” i que per això no va acudir a la presentació.

Aquest comunicat suposa el segon cop que Pitt parla del seu recent divorci. La primera vegada va ser quan l’intèrpret va fer arribar a la revista People un text en el qual, “amablement”, demanava per als seus sis fills “l’espai que es mereixen durant aquest moment tan difícil”. No és estrany que l’actor intenti evitar qualsevol contacte amb la premsa, ja que han sigut moltes les acusacions que s’han fet cap a ell. Entre d’altres, hi ha hagut filtracions que l’assenyalaven com a addicte a substàncies il·legals i d’altres que el tractaven com una persona violenta amb els seus fills.