La model Gisele Bündchen es posa un burca per sortir 'discretament' del centre on li havien operat els pits

Ni la brasilera ni el seu representant s'han pronunciat respecte d'aquesta informació, que publica 'The New York Post'

'The New York Post' assegura en portada que la supermodel Gisele Bündchen va posar-se un burca per evitar ser reconeguda en sortir d'una clínica de cirurgia estètica de París. Tot i que a les imatges que aporta la publicació nord-americana no es pot observar qui s'amaga darrere d'aquesta peça de vestir, el diari assenyala dos qüestions que demostrarien la seva tesi que la model, de 35 anys, hauria optat per amagar-se així després d'estrenar-se amb el bisturí.

El xofer és la clau

En primer lloc, el mitjà confirma que la model es va registrar a la Clinique du Parc Monceau de París, per fer-se un retoc estètic als pits i als ulls. En segon lloc, assenyala que la persona que va acompanyar la dona fins a la clínica era l'home que li fa de xofer des de fa cinc anys. De fet, en unes fotografies del dia 15 de juliol, la suposada musulmana va ser fotografiada amb una altra dona a l'Hotel Bristol pujant a un cotxe conduït per aquest mateix individu, del qual el diari no dóna el nom.

L'endemà de la suposada operació de Bündchen, el mateix xofer se la va emportar fins a l''spa' Les Sources de Caudalie, on s'hauria recuperat de l'operació. Divendres va ser captada a l'aeroport Charles DeGaulle amb la seva germana agafant un avió de tornada. La seva germana seria l'altra falsa musulmana amb burca que l'hauria acompanyat fins a la clínica, en la qual també s'hauria operat.

Detractora de la cirurgia

La model s'hauria sotmès a una operació de pits, que no estarien com una professional de la seva projecció necessitaria, segons el diari, després de dos embarassos. La voluntat de Bündchen per amagar-se es deuria al fet que sempre havia estat contrària a les cirurgies estètiques, cosa que havia defensat públicament. La brasilera ha estat un dels àngels de Victoria's Secret més emblemàtics. Va anunciar que deixava les passarel·les l'any passat.

Més continguts de