Les joies robades de Kim Kardashian les pagarà l’exguardespatlles

La companyia d’assegurances l’acusa de negligències que van facilitar el robatori de París el 2016

Dos anys després del mediàtic atracament que va patir Kim Kardashian a París, la companyia d’assegurances de l’estrella ha demandat 6,1 milions de dòlars a Pascal Duvier, que aleshores era el seu guardaespatlles. Una quantitat econòmica que es correspondria amb el pagament que la companyia ha fet a Kardashian per les joies robades, que tenien un valor de 10 milions de dòlars.

Segons publiquen ‘People’ i TMZ’, la demanda afirma que Duvier i la seva empresa de vigilància són els principals causants del robatori, perquè no haurien corregit diverses negligències en qüestions de seguretat, com la falta d’un pany a l’entrada principal del pati o que l'intèrfon de la porta no funcionava. A més, el comunicat també carrega contra el conserge per no tenir cap entrenament en defensa, encara que ell no ha estat demandat.

El 3 d’octubre del 2016 a la matinada Pascual Duvier va acompanyar les germanes Kourtney i Kendall Kardashian a un club, i va deixar sola la dona de Kanye West sense vigilància. Va ser aleshores quan 5 homes armats vestits de policia van entrar per la força al complex residencial, situat al barri de La Madeleine, i van lligar i amenaçar amb una arma el vigilant de recepció. Després, dos d’ells van entrar a l’habitació de Kardashian i la van lligar i emmordassar dins del lavabo mentre li robaven les joies. "No hi havia manera d’escapar-se. M’afecta molt pensar en això", confessava mesos més tard l’empresària en el seu ‘reality’. Arran d’aquests fets, que van acabar amb 17 detinguts, Kardashian i West van prescindir dels serveis de Duvier.