Theron va ser assetjada per un productor

Els fets van tenir lloc quan l'actriu tenia 18 o 19 anys

Charlize Theron va ser víctima d’assetjament sexual per part d’un productor de cinema quan tenia 18 o 19 anys. L’actriu va explicar els fets dilluns a la nit en una entrevista al programa de ràdio The Howard Stern show i, tot i que no va revelar el nom de l’home que va intentar abusar d’ella, sí que va afirmar que “encara és algú molt influent”.

L’actriu sud-africana, de 43 anys, assegura que els fets van passar quan encara no era gens coneguda en el món de la interpretació. “Era el meu primer càsting”, va explicar. Segons ella, va demanar a una agència de representació d’artistes si tenien constància d’alguna prova a la qual es pogués presentar, i li van dir que anés a casa del productor un dissabte a les nou de la nit. “Vaig trucar a la porta i em va obrir en pijama i descalç”, recorda Theron, que reconeix que “hauria hagut de marxar”, però no ho va fer.

“Ens vam asseure per començar a parlar i es va posar molt a prop meu. Això va ser estrany”, continua l’actriu, que assegura que va preguntar al productor si volia que li llegís les pàgines del guió que s’havia preparat per al càsting. “No, només parlarem”, va ser la resposta. I, en un moment de la conversa, l’home li va posar la mà al genoll. “Et quedes en blanc, no saps què fer. No sé com, però vaig marxar de la casa”, explica l’actriu, que està convençuda que, si s’hagués quedat, la situació hauria acabat “molt malament”. Segons diu, mentre marxava en cotxe estava “molt enfadada” amb ella mateixa: “Em preguntava per què no l’havia enviat a la merda”.

Però la història no es va acabar aquí: vuit anys després es va “tancar el cercle” quan el mateix productor li va oferir feina en una pel·lícula. “Hi vaig anar només per tenir el meu moment de Glòria -explica Theron-. Em va dir: «Encantat de coneixe’t». I li vaig contestar: «No, ja ens coneixíem»”. L’actriu assegura que li va relatar els fets detalladament però que l’home no se’n recordava. Ara bé, un altre dels coproductors de la pel·lícula era al costat i això el va fer “sentir incòmode”.