Estils 14/09/2015

Álvaro Vargas Llosa: "Li devem al meu pare ser respectuosos amb els seus sentimets"

El fill gran del Nobel ha opinat en un comunicat sobre la relació del seu pare amb Isabel Preysler. "Ningú fa el que ha fet ell si no sent per una altra persona afecte genuí", assegura

Ara
2 min
Álvaro Vargas Llosa i el seu pare, el Nòbel Mario Vargas Llosa / EFE

BarcelonaEn la història d''amor' que uneix el Nobel Mario Vargas Llosa i la mediàtica Isabel Preysler, l'escriptor sempre ha estat prejutjat com el dolent de la pel·lícula perquè ha estat ell qui ha trencat el matrimoni de cinquanta anys amb la seva dona i cosina, Patricia Llosa. Tot i això, ara el Nobel ha rebut el suport del seu fill gran, Álvaro, que a través d'un comunicat ha tingut paraules de respecte i ha donat empenta al seu pare, que s'havia enfrontat al procés de separació molt sol per part de la seva família.

Va ser "honest amb nosaltres"

"M'he sentit obligat a concedir una entrevista en relació als meus pares per l'abundant informació periodística que fa referència a la meva família", afirma Álvaro a través del Twitter de la seva dona, Susana Abad, on aporta les declaracions completes que va concedir a Telecinco, que les hauria ofert a la seva audiència tallades d'una forma que ell considera imprecisa. Explica que el seu pare "va ser, com és sempre, molt honest amb nosaltres" quan li va explicar la seva relació amb Preysler.

Respecte l'elecció de Preysler per part del seu pare no hi posa cap objecció. "Els fills no trien les parelles dels seus pares, de la mateixa manera que els pares no trien les parelles dels seus fills. El que fan és tenir consideració per les seves decisions i desitjar-los sort. Això és civilitzat i just. Els meus pares han estat sempre molt correctes amb les parelles dels seus fills i mai han interferit o presentat cap objecció en relació a aquestes, fossin quines fossin les circumstàncies. Li devem al meu pare ser igualment respectuosos amb els seus afectes i sentiments, un espai en el qual ningú té dret a ficar-se", assegura.

Creu que és amor

Álvaro també opina sobre Preysler com a personatge públic. "Em sembla una persona interessant, elegant, i representa per al meu pare alguna cosa important. Ningú fa el que ha fet ell si no sent per una altra persona afecte genuí", conclou.

stats