Estils 08/06/2018

Els Beckham subhasten la roba que portaven en el casament del príncep Enric

Els beneficis els destinaran a les víctimes dels atemptats del Manchester Arena

Ara
1 min
El matrimoni Beckham

BarcelonaVictoria i David Beckham van ser dos dels convidats més coneguts al casament del Meghan Markle i el príncep Enric. Els 'looks' que portaven aquell dia, enlloc de quedar arraconats al fons de l'armari tindran una segona vida, en aquest cas solidària. El matrimoni ha decidit subhastar les peces de roba i destinar els beneficis a We Love Manchester Emergency Fund, la fundació que es va crear per ajudar les víctimes de l'atemptat del Manchester Arena.

Ha sigut David Beckham qui ha anunciat la iniciativa a través del seu compte d'Instagram. Per participar en la subhasta, que s'acabarà d'aquí 55 dies, només fa falta entrar a la pàgina web creada per a l'ocasió. Els que hi participin poden optar pel vestit de Beckham, un disseny de Dior de color gris que porta brodades les inicials DB. També es subhasta la camisa blanca de cotó egipci, l'armilla grisa i la corbata de seda que duia David Beckham aquell dia. En el cas de Victoria Beckham, es tracta d'un vestit blau marí de la seva firma que pertany a la col·lecció primavera-estiu 2019.

Qui vulgui participar en la iniciativa solidària només ha de fer una donació segons les quantitats indicades a la pàgina web, que van de 10 dòlars fins a 50.000. Segons l'import donat, els participants tenen més o menys oportunitats d'endur-se els vestits. Per exemple, 10 dòlars equival a 100 possibilitats, mentre que la donació de 50.000 dòlars dona 50.000 oportunitats.

stats