Promoció
Estils 26/01/2022

Carla Zaplana dona les claus per a una alimentació natural, nutritiva i sana al llibre ‘Menja net’, que ofereix l’ARA

‘Menja net’ es pot obtenir a la botiga web de l’ARA del 26 de gener al 8 de febrer

1 min
Portada del llibre 'Menja net'

Hem de ser conscients de tot el que posem al nostre cos, perquè acabarà formant part del que som. Ho recorda la nutricionista Carla Zaplana –autora dels supervendes Sucs verdsSuperfoods i Batuts verds– en la seva proposta Menja net, basada en una alimentació natural, nutritiva i sana.

Menja net és el títol del llibre, que ofereix l’ARA, que convida a fer un canvi profund dels hàbits alimentaris, tot suprimint les substàncies que carreguen l’organisme i li resten vitalitat.

A més de nombrosos arguments sobre la importància de “menjar net”, en aquesta publicació hi trobareu pautes per combinar correctament els aliments. El llibre conté, a més, nombroses receptes per esmorzar, dinar i sopar. Cada recepta (per a dues persones) té informació dels ingredients necessaris i el temps que cal per fer-la, de com s’elabora i de la seva dificultat (fàcil, normal i difícil).

Menja net és un llibre que proporciona les claus per dur les regnes de la pròpia salut amb una bona alimentació, no només del cos, sinó també de la ment i de les emocions.

Editat per Cossetània, Menja net es pot obtenir per 24,90 €  en aquest enllaç del 26 de gener al 8 de febrer.

stats