Estils 07/05/2019

La catifa vermella de la gala del Met

Repassem els 'looks' més espectaculars que s'han vist a la gala de Nova York

Ara
6 min
La cantant Cardi B amb un espectacular vestit

BarcelonaLa gala del Met és famosa per congregar les 'celebrities' del moment i els estilismes més extrems. I aquest any, encara més. La cita és en realitat una festa per recaptar fons per a aquest prestigiós museu de Nova York i a més dona el tret de sortida a una exposició anual que enguany està dedicada a la moda camp, un concepte ampli que va descriure Susan Sontag i que es refereix a una estètica extravagant, exagerada i fora de l'usual. Hi havia, per tant, via lliure a la creativitat.

Lady Gaga

Una de les amfitriones de la gala ha estat la cantant Lady Gaga, que no ha decebut amb el seu 'look' 3 en 1 amb un vestit que s'ha anat traient i que amagava altres vestits a sota.

Amb aquest vestit de Brandon Maxwell ha arribat la cantant a la gala

A sota de l'espectacular vestit rosa hi amagava aquest altre 'look' del mateix color.

A sota del vestit hi portava un altre

I finalment, la cantant s'ha acabat traient tots els vestits.

Lady Gaga sense vestits

Katy Perry

La cantant és una de les que no decep mai a les cites del Met i enguany s'ha lluït. S'ha presentat a la gala vestida de canelobre amb un 'look' firmat per Moschino.

Katty Perry

Jared Leto

L'actor és un dels que sempre arrisca a les catifes vermelles i en aquesta ocasió ha optat per un 'look' de Gucci acompanyat d'una rèplica del seu cap.

Jared Leto

Cardi B

La cantant és una de les que s'ha endut l'atracció de tots els flaixos de la nit amb aquest espectacular vestit -i espectacular cua- de Thom Browne en tons vermellosos.

Cardi B

Billy Porter

L'actor de 'Pose' no deixa mai indiferent. Ha optat per arribar al Met estirat sobre una plataforma daurada, a joc amb el seu 'look', portada per sis nois, amb el tors nu i vestits en tons daurat, com ell.

Billy Porter arribant a la gala

El seu vestit, amb ales incloses, el firma The Blonds.