Estils 07/05/2019

La catifa vermella de la gala del Met

Repassem els 'looks' més espectaculars que s'han vist a la gala de Nova York

Ara
6 min
La cantant Cardi B amb un espectacular vestit

BarcelonaLa gala del Met és famosa per congregar les 'celebrities' del moment i els estilismes més extrems. I aquest any, encara més. La cita és en realitat una festa per recaptar fons per a aquest prestigiós museu de Nova York i a més dona el tret de sortida a una exposició anual que enguany està dedicada a la moda camp, un concepte ampli que va descriure Susan Sontag i que es refereix a una estètica extravagant, exagerada i fora de l'usual. Hi havia, per tant, via lliure a la creativitat.

Lady Gaga

Una de les amfitriones de la gala ha estat la cantant Lady Gaga, que no ha decebut amb el seu 'look' 3 en 1 amb un vestit que s'ha anat traient i que amagava altres vestits a sota.

Amb aquest vestit de Brandon Maxwell ha arribat la cantant a la gala

A sota de l'espectacular vestit rosa hi amagava aquest altre 'look' del mateix color.

A sota del vestit hi portava un altre

I finalment, la cantant s'ha acabat traient tots els vestits.

Lady Gaga sense vestits

Katy Perry

La cantant és una de les que no decep mai a les cites del Met i enguany s'ha lluït. S'ha presentat a la gala vestida de canelobre amb un 'look' firmat per Moschino.

Katty Perry

Jared Leto

L'actor és un dels que sempre arrisca a les catifes vermelles i en aquesta ocasió ha optat per un 'look' de Gucci acompanyat d'una rèplica del seu cap.

Jared Leto

Cardi B

La cantant és una de les que s'ha endut l'atracció de tots els flaixos de la nit amb aquest espectacular vestit -i espectacular cua- de Thom Browne en tons vermellosos.

Cardi B

Billy Porter

L'actor de 'Pose' no deixa mai indiferent. Ha optat per arribar al Met estirat sobre una plataforma daurada, a joc amb el seu 'look', portada per sis nois, amb el tors nu i vestits en tons daurat, com ell.

Billy Porter arribant a la gala

El seu vestit, amb ales incloses, el firma The Blonds.

El vestit amb ales incloses

Serena Williams

La tenista nord-americana era una altra de les amfitriones de la nit i per aquesta ocasió ha optat per un vestit de Versace que ha combinat amb unes vambes esportives.

Serena Williams

Gigi Hadid

La model va optar per un espectacular 'look' que combinava el blanc, el daurat i el platejat firmat per Michael Kors amb jaqueta-capa.

Gigi Hadid

Bella Hadid

La seva germana Bella, també model, va preferir un vestit negre, amb obertures laterals i decorat amb pedreria, de Moschino.

Bella Hadid

Saoirse Ronnan

L'actriu de 'Lady Bird' ha escollit un vestit amb aires de guerrera mitològica que firma Gucci.

Saoirse Ronan

Elle Fanning

La jove actriu ha optat per un 'look' inspirat en els anys 70 amb un pantaló acampanat i un top de Miu Miu amb una bona dosi de collarets XXL.

Elle Fanning

Jennifer Lopez

La cantant ha optat per un cenyidíssim vestit de Versace amb escot generós i obertura lateral a la cama.

Jennifer Lopez arribant a la gala

Kim Kardashian

La 'celebritie' nord-americana, sempre fidel al seu estil, és igual que Lopez, de les que aposta per vestits que són com una segona pell. I en aquesta ocasió no ha fallat: ha optat per un disseny de Mugler arrapat al cos i amb un prominent escot en un teixit que simulava gotes de pluja.

Kim Kardashian i Kanye West

Sophie Turner i Joe Jonas

Una de les parelles de la nit va ser, sens dubte, la de Sophie Turner i Joe Jonas, que s'acaben de casar a Las Vegas. L'actriu de 'Jocs de trons' i el cantant van optar per un estilisme conjuntat firmat per Louis Vuitton.

Sophie Turner i Joe Jonas

Kendall i Kylie Jenner

Les més petites de les germanes del clan Kardashian són unes habituals d'aquesta cita. Les dues van optar per la mateixa marca: Versace. Kendall va apostar per un espectacular 'look' taronja amb plomes mentre Kylie es va decantar per un to malva també amb plomes.

Kylie i Kendall Jenner

Alessandro Michele

El director creatiu de Gucci era un dels altres amfitrions de la nit i per aquesta ocasió va optar per un 'look' de la seva marca que no va deixar indiferent a ningú. Americana amb volants i pantaló de campana, tot en un rosa brillant, i amb una corona platejada que deixava caure la seva llarga melena tenia un aire a Jesucrist modern.

Alessandro Michele

Céline Dion

La cantant no va passar desapercebuda amb aquest 'look' d'Oscar de la Renta -amb barret de plomes inclòs- que volia ser un homenatge a Judy Garland.

La cantant Céline Dion

Gisele Bundchen

La model va optar per un discret -tenint en compte el que es va veure a la cita- vestit prisat de Dior.

Gisele Bundchen

Naomi Campbell

La model també va optar per les plomes, un dels complements estrella de la nit, en aquest cas combinades amb un espectacular vestit rosa de Valentino.

Naomi Cambell

Hailee Steinfeld

L'actriu i cantant nord-americana va convertir el seu 'look' en un dels més fotografiats de la nit. I això que el vestit de Viktor & Rolf portava escrit amb lletres gegants "No photos please".

Hailee Steinfeld

Donatella Versace

La dissenyadora, amant dels excessos i de l'estil barroc, es va trobar molt a gust en aquest gala dedicada al camp. Va lluir un vestit de la seva pròpia marca amb tons verds i brodats al pit.

Donatella Versace

Emma Stone

L'actriu nord-americana no va arriscar, tenint en compte el tema de la gala, però va optar per una fantàstica granota metal·litzada de Louis Vuitton combinada amb 'stilettos' daurats.

Emma Stone

Penélope Cruz

La madrilenya també va optar per la discreció. En aquesta ocasió va portar un vestit blanc i negre, amb l'esquena descoberta, firmat per Chanel.

Penélope Cruz
stats