Gent 02/05/2019

Sophie Turner i Joe Jonas es casen a Las Vegas per sorpresa

L'actriu de 'Joc de trons' i el cantant eren a la ciutat per assistir als premis Billboard

Ara
2 min
Sophie Turner i Joe Jonas es casen a Las Vegas per sorpresa

BarcelonaA la ficció Sansa Stark no té gens de sort amb les seves parelles, però a la vida real Sophie Turner, l'actriu que dona vida al personatge de 'Joc de trons', és més afortunada. Sophie Turner i Joe Jonas, amb qui portava promesa des de l'octubre del 2017, s'han casat per sorpresa aquesta nit a Las Vegas, ciutat on havien anat per assistir als premis Billborad. La cerimònia ha estat oficiada per un imitador d'Elvis Presley i ha tingut lloc a la capella Little White Wedding Chapel, un lloc que ha sigut testimoni de nombrosos enllaços entre estrelles de Hollywood, com el de Demi Moore i Bruce Willis.

Entre els convidats al casament hi havia els germans de Jonas, que junt amb ell formen el grup Jonas Brothers, i el DJ Diplo, que ha sigut l'encarregat de donar la notícia del casament fent múltiples 'stories' d'Instagram de la cerimònia. En les imatges que ha compartit es pot veure a l'actriu anglesa lluint un mono blanc, un vel i unes sabates Gucci daurades, mentre que Joe Jonas porta un vestit de color gris amb una flor blanca.

Segons el 'Daily Mail', Priyanka Chopra, la dona de Nick Jonas, va actuar com a dama d'honor i el duet de música country Dan+Shay van ser els encarregats de posar música a l'entrada de la núvia. Després del casament, la parella va aprofitar per fer-se les fotos com a marit i muller a damunt d'un Cadillac rosa. No se sap, però, si Maisie Williams, una de les millors amigues de Turner i l'Arya de 'Joc de trons', estava present a la cerimònia.

Sophie Turner i Joe Jonas havien explicat que tenien la intenció de casar-se aquest estiu i que durant l'enllaç celebrarien un partit de rugbi, un esport al qual són molt aficionats tots dos. Finalment, però, s'han decidit per un casament molt més ràpid que contrasta amb el de Nick Jonas i Priyanka Chopra, que va durar una setmana.

stats