Estils 19/07/2018

Chris Hemsworth, de vacances al País Basc amb Elsa Pataky

La parella ha divulgat un vídeo ballant durant les vacances que ha tingut un gran èxit

Ara
1 min
Chris Hemsworth, de vacances al País Basc amb Elsa Pataky

BarcelonaElsa Pataky i Chris Hemsworth han decidit passar les vacances al País Basc i acompanyats dels seus tres fills: India, de sis anys, i els bessons Tristan i Sasha, que al març van fer quatre anys. La família està disfrutant d'uns dies de relax a la localitat de Zarautz, a Guipúscoa, des d'on han penjat diverses imatges i fins i tot un vídeo ballant que ha tingut molt d'èxit a la xarxa. Segons ell, va ser una lliçó de ball que va regalar a Pataky per al seu aniversari, perquè dimecres va fer 42 anys.

Tot i que el matrimoni té el domicili fixat a Byron Bay, a Austràlia, han decidit venir als antípodes a passar les vacances perquè tenen previst assistir a l'enllaç matrimonial entre Christian Prieto, germà de l'actriu, i la seva nòvia Silvia Sierra. De fet, aquest casament s'ha confirmat després que alguns rumors apuntessin que podrien ser-hi per fer vacances plegats amb el matrimoni que formen l'actor Matt Damon i Lucia Bozán Barroso, que també són a la zona.

L'hotel on està allotjada la família és l'Iturregi, tal com ha publicat 'Diario Vasco'. L'establiment també acollirà el casament el 28 de juliol. De fet, per poder celebrar-lo amb temps i sense cometre errors, la família del nuvi ha decidit reservar-lo durant la segona quinzena del mes. La seva primera intenció hauria sigut llogar el petit hotel boutique de Getaria sencer tot el mes, però la propietat s'hi va negar.

stats