El dissenyador Juan Carlos Pajares crea una línia de mascaretes solidàries

El creador ha fet aquestes assequibles mascaretes amb les teles de la seva última col·lecció

El dissenyador de Guadalajara Juan Carlos Pajares ha creat una col·lecció de mascaretes solidàries, la recaptació de la qual anirà destinada a donar suport als recursos sanitaris. En un comunicat, Pajares ha anunciat la creació dels primers sis models d'una col·lecció càpsula de mascaretes bàsiques amb els teixits i motius de la seva col·lecció per a l'estiu 2020. De la venda de cadascun d'aquests protectors es donaran dos euros a una de les plataformes de crowdfunding oficials per a recursos sanitaris #yoayudodesdecasa. "Aconseguir incorporar les mascaretes com un accessori més de moda és clau per començar a acceptar la nova normalitat a la qual ens enfrontem", comenta el dissenyador.

Pajares ja va posar a la venda mascaretes amb una elaboració més complexa i un disseny més treballat, que es van esgotar en menys de 24 hores. Els beneficis íntegres d'aquesta primera producció també van anar destinats a la recaptació de recursos sanitaris. Aquesta nova col·lecció unisex està més dirigida a públic adult i infantil en general i s'ampliarà setmanalment amb models nous i diferents.

Totes les mascaretes tenen una butxaca interior per posar-hi un filtre intercanviable i algunes també tenen un farciment de teixit de cotó que n'augmenta l'efectivitat. El look de les mascaretes es podrà veure al complet a la pàgina web del dissenyador, que ja ha incorporat fotos de la seva col·lecció amb les mascaretes incloses perquè els seus clients puguin fer-se una idea del resultat final. El dissenyador ha animat tota la indústria de la moda a sumar-se a aquesta iniciativa "per normalitzar les mascaretes com més aviat millor i assegurar que tots estem còmodes portant-les", conclou.