Estils 03/04/2016

Drew Barrymore es torna a divorciar

Joan Callarissa
1 min
Drew Barrymore es torna a divorciar

BarcelonaTot i que diuen que a la tercera va la vençuda, en el cas de Drew Barrymore sembla que encara li caldran més intents. I és que, segons explica la revista People, l’actriu s’ha separat de Will Kopelman, que havia sigut el seu tercer marit. Després de quatre anys junts, la parella està actualment tramitant el seu divorci legal, que ja s’ha materialitzat en el seu dia a dia.

Diversos mitjans nord-americans s’han aventurat a especular sobre les raons de la ruptura, i la majoria coincideixen amb l’opció publicada per People, que ha assenyalat que l’actriu, de 41 anys, volia quedar-se a viure a Los Angeles, mentre que ell, empresari de professió, preferia continuar vivint a Nova York, on passa la major part de la setmana i on li tocava estar sense la companyia de la seva família. Durant els quatre anys de matrimoni han tingut dues filles, Olive, de 3 anys, i Frankie, de 2.

Barrymore es va casar per primera vegada als 19 anys amb el bàrman Jeremy Thomas. Una experiència intensa però breu que va durar menys de dos mesos. El 2001 es va unir civilment amb Tom Green, coprotagonista amb ella de Charlie’s angels, amb qui va durar més que amb l’anterior, cosa que no necessàriament implica gaire èxit: 5 mesos.

Les fonts consultades per People asseguren que el cercle pròxim a l’actriu veia en Kopelman l’home ideal per a Barrymore. Confiaven que el financer podria “calmar la vida i l’esperit lliure de l’actriu”. A Los Angeles, Barrymore hi té el seu cercle d’amistats més íntim, entre les quals hi ha Nicole Richie i Cameron Diaz.

stats