Promoció
Estils 23/09/2022

Emporta't amb l'ARA el llibre "Catalunya amb patí de vela"

Escrit per Daniel Romaní i il·lustrat amb aquarel·les d’Elisabet Capdevila, es pot obtenir a la botiga web de l’ARA fins a l’11 de setembre.

2 min
Catalunya amb patí de vela

“Quan som al principi de la llarga platja que hi ha entre el Garraf i el delta del Llobregat, portats per un garbí bastant fort, sento un cliiing. Tardo uns segons a adonar-me de què ha passat: l’estai de popa d’estribord, un dels sis cables que sostenen el pal de la vela, s’ha desenganxat completament del flotador. “Salta!”, crido a la meva germana, que va asseguda força endavant. El fort vent apaga la meva veu. “Salta! Saaaalta a l’aigua!”. En aquell moment el pal cau a l’aigua i s’endú la vela. Som pràcticament davant del Club Nàutic Castelldefels. Hi arribem nedant, empenyent el barco. El meu cap barrina les possibilitats que tinc de continuar, que són poques”. Aquest és un dels fragments del llibre “Catalunya amb patí de vela”, de Daniel Romaní.

L’autor hi explica el recorregut que va fer pel litoral català, l’estiu del 2021, del delta de l’Ebre al cap de Creus, a bord d’un patí de vela, el genial catamarà creat a Catalunya fa un segle que es governa sense timó. Romaní narra les aventures que va viure durant la singladura i el paisatge marítim: les badies, els penya-segats, les desembocadures dels rius, les platges, les cales i les poblacions costaneres... A més, dona veu als qui el van acompanyar -des de terra o navegant-, que van contribuir decisivament a l’èxit de la travessa i a fer-la encara més apassionant.

Editat per Viena Edicions, ‘Catalunya amb patí de vela’, de Daniel Romaní, es pot obtenir fins a l’11 de setembre a la botiga web de l’ARA per 22€ (5% de descompte per als subscriptors). A més, a la mateixa botiga web de l’ARA hi ha disponibles les publicacions del mateix autor sobre el patrimoni cultural català. 

  • Viena Edicions
  • 22€ | 5% descompte subscriptors
stats