Promoció
Estils 23/09/2022

Emporta’t amb l’ARA el llibre que explica diferents maneres d’estimar

‘Diguem-ne amor’ es pot obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA fins al 8 d’octubre.

1 min
diguemne amor coberta web

Com definiries la paraula amor? No és fàcil, oi? Hi ha tantes maneres d’estimar! La periodista cultural Marta Vives n’ha recollit una dotzena al seu primer llibre, Diguem-ne amor. L’autora explica dotze històries ben diferents entre elles, que van molt més enllà de l’amor de la parella i l’afectivosexual. Hi trobareu els primers amors, les segones oportunitats, amistats indestructibles, desitjos impossibles, vincles no convencionals, exemples de solidaritat...

“Cada un dels dotze relats de Diguem-ne amor neix de la història real de les persones que hi surten i que me l’han explicat des d’una intimitat profunda i generosa”, explica Marta Vives. “Moltes han hagut de refer camins que ja havien abandonat feia temps o, fins i tot, oblidat. Ha estat un exercici d’introspecció i memòria que els ha remogut, els ha divertit (en alguns casos), els ha emocionat, els ha fet avançar en la seva història, els ha permès tenir converses pendents o explicar-se secrets recòndits”, diu Marta Vives.

 Editat per ARA Llibres, ‘Diguem-ne amor’ es pot obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA per 18,90€ (5% de descompte per als subscriptors). 

  • ARA Llibres
  • 18,90€ | 5% descompte subscriptors
stats