Estils 13/06/2018

Jolie posa en joc la custòdia dels seus fills

Segons 'People', l'actriu hauria dificultat que els nens vegin Brad Pitt amb la fluïdesa pertinent

Ara
2 min
La pel·lícula que no va poder salvar Brangelina

BarcelonaLa batalla legal i emocional que tenen oberta entre ells Angelina Jolie i Brad Pitt des que es van separar el 2016 ha arribat a una fase àlgida. Segons publica 'People', un jutge ha escrit en un document oficial que s’ha filtrat que si l’actriu no facilita amb efectes immediats l’accés del seu exmarit als sis fills que comparteixen podria perdre la custòdia dels nens.

Tot i que van anunciar pacíficament un divorci per “diferències irreconciliables”, els problemes no van trigar a aflorar. Tant profunda es la distància entre tots dos que per consensuar la custòdia de Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox van haver de recórrer a un jutjat. Ara sembla que les mesures imposades pel jutge no s’estarien complint justament per part de Jolie, que dificultaria el contacte de l'actor amb els menors. “És crucial que cadascun dels sis nens tingui una relació sana i forta amb la seva mare i el seu pare”, remarca l’escrit, que afegeix que és “perjudicial” per als nens que la mare posi restriccions a les relacions amb el pare. Si Jolie no complís amb aquest mandat judicial, explica la citada revista, podria perdre la seva part en la custòdia compartida que té sobre els seus fills.

El jutge també ha estipulat en aquest escrit que els nens s’han de poder comunicar amb el seu pare sense supervisió d’ella i, a més a més, els dies de vacances que els toquen amb ell aquest estiu els hauran de passar a Londres. L’única condició que ha posat el magistrat per a aquests dies és que hi haurà d’haver un psicòleg present.

stats