Estils 29/04/2021

L'últim dia del 080 serà el dels debutants

Es podran veure les propostes d'Is Coming, Otrura o Onrushw23fh, entre d'altres

ARA
1 min
Una de les desfilades que s'ha vist en aquesta edició

BarcelonaAquest dijous es clausura aquesta edició virtual –la segona– del 080 Barcelona Fashion i és el torn dels dissenyadors més joves i debutants. Serà un dia per fer un tastet del que les noves generacions de la moda catalana tenen per dir i per oferir en un panorama canviant –ara més que mai– i on els vells esquemes de producció, distribució i venda estan en entredit sobretot perquè els consumidors més joves volen més compromisos ètics i de sostenibilitat per part de les marques.

Però no tot seran noms desconeguts. El primer a desfilar avui serà Victor von Schwarz, un dissenyador jove però amb molt recorregut, que ha vestit celebritats com Rosalía i que presentarà la seva nova col·lecció.

Avui també hi haurà l'oportunitat de veure les propostes d'Otrura, una marca que va néixer fa un parell d'anys, Is Coming, la nova firma de roba fundada per Constan Hernández, el que va ser fundador de la firma IntropiaTambé podrem veure les propostes d'Onrushw23fh –que va néixer el 2019 de la mà d'Albert Sánchez i Sebastián Cameras, dissenyadors de 24 i 22 anys– i de Paraiso, una marca de moda genderless que va néixer el 2020 de la mà d'Oscar Puig.

stats