Estils 26/07/2019

Moritz 7 aconsegueix la medalla d'or al World Beer Challenge 2019

La cervesera catalana, que ha rebut més guardons al certamen, ha assolit el màxim reconeixement

Ara
1 min
Moritz 7 és l’última creació de la cervesera catalana.

BarcelonaLa marca de cerveses de Barcelona Moritz està de celebració. La seva última creació, la Moritz 7 –una cervesa 100% malta– acaba de rebre la medalla d’or al World Beer Challenge. Un certamen que s’ha celebrat a la localitat portuguesa d’Estoril i al qual es presenten més de 700 cerveses de tot el món, de les quals només una vintena aconsegueixen la medalla d’or.

A aquesta medalla daurada Moritz en suma una altra per la Moritz Red Ipa i dues plates per la Moritz Original i la Moritz Epidor. Amb tots aquests guardons, Moritz s’ha convertit en la cervesera catalana que ha aconseguit els principals reconeixements d’aquest certamen mundial.

“La innovació és en el nostre ADN”, explica Sergi Martínez, director de màrqueting de Moritz. “Innovem des de la tradició revisant estils i recuperant històries, i aquest reconeixement dels nostres dos últims llançaments i de dues de les nostres cerveses més icòniques confirma que estem treballant en la bona direcció i amb la mateixa passió amb la qual vam començar”.

Moritz 7 és l’última creació de la cervesera catalana. Per fer-la, s'ha recuperat el maltejat tradicional tipus ‘kilning’. En aquest procés la malta d’ordi es cura profundament a uns 90 ºC en un sol pas per crear un caràcter genuí.

D’altra banda, la Moritz Red IPA, una de les referències permanents de la cervesera, és el resultat del primer projecte de la Moritz Beer Lab, l’espai d’innovació de la Fàbrica Moritz Barcelona.

stats