Estils 30/04/2021

Us proposem 5 plans per al cap de setmana

Seleccionem propostes d'oci segures i divertides per a tota la família

ARA
3 min
Una imatge de l'exposició de dinosaures al Poble Espanyol

BarcelonaAra que ja no hi ha restriccions de mobilitat comarcal, recuperem les nostres propostes per al cap de setmana, tot i que recordem que cal respectar les precaucions de seguretat i distància per evitar la propagació del covid-19.

Mercat de les Herbes de la Ratafia

Santa Coloma de Farners. 1 i 2 de maig

Aquesta cita torna al format habitual, però amb canvis i mesures, després que l’edició de l’any passat es va haver de fer totalment online. Al llarg del cap de setmana hi haurà activitats al voltant de la ratafia i la natura. Hi haurà un mercat amb parades per trobar totes les herbes de la ratafia, el concurs i exposició de flors, que arriba a la 68a edició, sortides guiades a la natura i altres propostes per a tota la família.

Dues ampolles de ratafia

Fira del Vi de Falset

Falset. A partir del 30 d'abril

La Fira del Vi de Falset arrenca aquest divendres amb un doble programa digital i presencial per ajustar-se a les condicions sanitàries i les restriccions imposades per la pandèmia. Així, en aquesta edició els cellers faran d’estands de la fira per convertir la comarca en un gran aparador vitivinícola. Hi participen 21 cellers de la DO Montsant, que obriran les portes al públic a partir d’aquest divendres i al llarg de tot el mes de maig. Hi ha activitats organitzades pels cellers com les degustacions a l’aire lliure, en alguns casos a peu de vinya, per gaudir de prop del paisatge tot coneixent els projectes vitivinícoles. Podeu consultar les activitats aquí.

Una edició anterior de la fira

El misteri de Sant Benet

Sant Fruitós de Bages. 1 de maig

Aquesta proposta lúdica i pensada per a tota la família convida els visitants a resoldre un crim que ha passat en aquest monestir amb molta història. L’activitat requereix treball en equip, capacitat de reacció i molt d'enginy per aconseguir resoldre el misteri, però és també una oportunitat per conèixer alguns dels espais més emblemàtics del monestir. La proposta està pensada per realitzar en grups petits. En teniu tota la informació aquí.

El monestir romànic de Món Sant Benet

Exposició de dinosaures

Poble Espanyol. Barcelona. Cada divendres, dissabte i diumenge fins al 30 de maig

El famós Tyrannosaurus rex, però també algun triceratops, estegosaure, velociraptor, pterodàctil i apatosaure... tots els trobaràs al Poble Espanyol en una exposició per a totes les edats que es pot visitar amb l'entrada al recinte. Algunes de les més de trenta figures que hi podràs veure arriben als 9 metres de llargada i també hi ha dinosaures animats, un esquelet de triceratops, un cap de T-Rex i nadons de dinosaure.

Un dels exemplars que es poden veure a l'exposició

Bike&Taste

Penedès. Cada cap de setmana

Si teniu ganes de fer una passejada amb bicicleta entre vinyes, boscos, barraques de pedra seca i arbres fruiters, aquest és el vostre pla ideal per al cap de setmana que, a més, és apte per a famílies amb criatures petites perquè les bicicletes poden portar cadiretes. A més, us poden reservar una parada en un celler familiar i ecològic per degustar-hi vins o caves acompanyats d’un petit aperitiu. Tota la informació aquí.

Una família en bicicleta
stats