Us proposem 8 plans per al cap de setmana

Us seleccionem opcions d'oci i lleure per encertar-la de ple

ARA
2 min
El Tren dels Llacs, aquest dissabte a la Pobla de Segur
1.
Camps oberts

Arreu del país. Dissabte 2 i diumenge 3 d'octubre.

Activitats de la vinya de Juvé & Camps

Aquest cap de setmana torna la gran festa de la pagesia catalana. Benvinguts a Pagès recupera la presencialitat després de l'edició de l'any passat i les explotacions agroalimentàries del país obren les portes, oferint una oportunitat perfecta per conèixer de primera mà d'on venen els productes que arriben a la nostra taula. Cal tenir en compte que són activitats amb reserva prèvia.

2.

Compra de proximitat

Barcelona. Dissabte 2 i diumenge 3 d'octubre.

Passejar lliurement per un mercat preciós i aprofitar el cap de setmana per descobrir les últimes tendències de disseny, moda, bellesa i salut. Tot això amb el Palo Alto Market, un clàssic de les activitats a l'aire lliure a Barcelona. Com passa sempre amb aquest popular mercat: l'oferta no s'acaba a les paradetes, hi ha una àmplia oferta per dinar i música en directe per amenitzar-ho tot.

3.

Les flors de Roger Mas

Girona. Dissabte 2 d'octubre.

Un nou disc de Roger Mas sempre és motiu de celebració, sobretot si el músic de Solsona s'atreveix amb un treball tan eclèctic com Totes les flors. Després de presentar-se al Mercat de Música Viva de Vic, Mas comença la gira del nou treball i para a Girona en format quartet, on defensarà un disc que sap anar tocant pals com espècies de flors hi ha. De la rumba a la cançó passant pel pop i el folk.

4.

Flor blanca

Lleida. Dissabte 2 i diumenge 3 d'octubre.

Última ocasió per veure Una flor blanquíssima d'Adrià Julià, la instal·lació que rep el nom d'una descripció apareguda en el còdex del missioner franciscà Bernardino Sahagún (1499). Comissariada per Valentín Roma, fa referència a uns ornaments indígenes fets amb crispetes de panís. Per visitar-la cal arribar-se al Centre d'Art la Panera de Lleida.

5.
Ruta històrica

Lleida, Balaguer i la Pobla de Segur. Dissabte 2 d'octubre.

tren dels llacs

Cada dissabte d'octubre es pot fer la meravellosa ruta del Tren dels Llacs, un viatge en tren que va des de Lleida fins a la Pobla de Segur, passant per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores. Una ruta espectacular per una via única entre la plana de Lleida i el Prepirineu.

6.

Novetat a Ordal

Ordal. Dissabte 2 d'octubre.

Ordal, a Subirats, inaugura aquest dissabte el Tresquaranta, el nou festival d'arts escèniques liderat per la companyia local Criatures. Una ruta de dues hores que constarà de tres espectacles que se celebraran en diferents indrets de la vila. Per a l'edició d'estrena del Tresquaranta s'ha comptat amb una programació formada per espectacles d'autors penedesencs.

7.
Plantes oblidades

Igualada. Dissabte 2 d'octubre.

Farcells d'herbes aromàtiques

Un any més Igualada viurà una nova edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, un esdeveniment que se centra en redescobrir les plantes oblidades: què són i per a què serveixen, combinant els coneixements tradicionals i la innovació. S'hi celebraran un centenar d'activitats pensades per a tots els públics.

8.

Rock familiar

Barcelona. Diumenge 3 d'octubre.

El Poble Espanyol estrena un nou cicle de concerts. Aquesta vegada tothom hi és benvingut, perquè és una programació pensada també per als més petits de la casa. A Rock&Kids es podran sentir les bandes d'homenatge d'alguns dels noms més històrics de la música popular... però adaptat a tota la família. Per estrenar-lo, res millor que les cançons dels Beatles, que seran presents amb The Beatboys, una de les seves millors bandes d'homenatge.

stats