Us proposem 8 plans per al cap de setmana

Us seleccionem opcions d'oci i de lleure per encertar-la del tot

ARA
2 min
La Gran Festa de la Calçotada de Valls amb manats de calçots en primer pla
1.
Torna el joc de taula a la Fabra i Coats

Barcelona. Dissabte 20 i diumenge 21 de novembre.

Una de les taules de joc del Dau de l'edició de l'any passat / FESTIVAL DAU

Desena edició del Dau Barcelona, el festival de jocs de taula, que aquest any torna a la presencialitat amb un cap de setmana ple d’activitats a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Una trobada que posa a l'abast dels seguidors dels jocs de taula les novetats i les activitats més tradicionals, com les bitlles, el bèlit, la morra i el futbol debotons. A més, els amants del gènere hi trobaran espai per als jocs de rol, els jocs de simulació històrica i les miniatures.

2.

Fira de la Neu

La Coma i la Pedra. Diumenge 21 de novembre.

Aquest matí de diumenge a la vall de Lord, al Solsonès, se celebrarà la quarta edició de la Fira de la Neu, on es faran diferents activitats per a nens i nenes, com ara circuits sobre rodes, inflables i gimcanes. A més, també hi haurà un mercat de compravenda de material de segona mà, venda de nous productes i exposicions. Tot a punt per començar la temporada d’esquí.

3.

Fira del Pa i de la Xocolata

Sant Gregori. Diumenge 21 de novembre.

Torna la festa més dolça del Gironès: la Fira del Pa i de la Xocolata. Després de no poder-se celebrar l’any passat a causa de la pandèmia, la catorzena edició constarà d'una jornada amb tallers, concursos, degustacions, exposicions, jocs i altres activitats durant tot el dia. 

4.

Cap de Setmana del Vi de Pagès

Calonge. Dissabte 20 i diumenge 21 de novembre.

Nova edició del Cap de Setmana del Vi de Pagès de Calonge, organitzat per la Fundació Remença XXI, creada amb l'objectiu de preservar l’agricultura tradicional i familiar. Una oportunitat per conèixer el vi d’aquesta zona i el seu patrimoni després que al setembre el departament d’enologia i de la Universitat de la Rioja trobés en les vinyes calongines unes varietats de raïm úniques al món.

5.
Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Valls. Dissabte 20 de novembre.

Calçots de Valls

Vuitena edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls, un acte que recordarà Àngel Solé, un dels ambaixadors del calçot vallenc, mort el 2017, i que inaugurarà una nova temporada de calçotades. L'esdeveniment reunirà restauradors locals i cellers, i s'hi podrà gaudir d’un showcooking a càrrec dels xefs Oscar Manresa, Joel Castanyé i Andreu Guasch.

6.
Flea Market

Barcelona. Diumenge 21 de novembre.

Venda d'articles de segona mà

El recinte dels Encants de Barcelona acull una vegada més el Flea Market, un mercat amb valors com la sostenibilitat i el reciclatge, i a preus low cost. Els apassionats dels productes vintage podran trobar llibres, discos, roba i complements de moda de segona mà.  

7.

Fira del Disc de les Terres de l’Ebre

Amposta. Diumenge 21 de novembre.

Una gran notícia per als amants de la música del sud del país: diumenge se celebra la quarta edició de la Fira del Disc de les Terres de l'Ebre. Una jornada dedicada a la música i als discos de vinil, en què hi haurà espai per a la venda i intercanvi de vinils, la música en directe i tallers infantils. A més, comptarà amb l’exposició Vinils de les Terres de l’Ebre.

8.

EcoFira Navata

Navata. Diumenge 21 de novembre.

Diumenge tindrà lloc la vuitena edició de l’EcoFira Navata (l’Alt Empordà), una trobada per disfrutar de tallers, gastronomia de km 0 i ecològica, xerrades, exposicions i projeccions sobre la zona. Al llarg del dia hi haurà diferents expositors de productes artesanals i ecològics. També es duran a terme tallers dirigits als més curiosos i que tinguin ganes d’aprendre sobre l’artesania comarcal.

stats