Us proposem 10 plans per al cap de setmana

Us seleccionem opcions d'oci i de lleure per encertar-la del tot aquest dissabte i diumenge

ARA
3 min
Barcelona Beer Festival en l'edició del 2019
1.
Shops at Darial

Barcelona. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Shops at Darial

Aquest és un espai dedicat a la moda i al lifestyle de luxe al cor de l’Eixample dret. El concepte store de DARIAL és una iniciativa nascuda a Barcelona que vol ser una reunió i celebració dels creadors de proximitat dedicats a totes les disciplines del disseny: moda, accessoris, bolsos, barrets, perfumeria d’autor i art de petit format juntament amb dissenyadors internacionals. Es vol donar valor al producte d’autor, a l'elaboració artesanal i a les compres slow.

2.

Fira TocaFusta

Torelló. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Un any més se celebra la Fira TocaFusta, la Fira del Joc i la Joguina de Fusta, que arriba a la seva tercera edició. Les places del centre de Torelló es convertiran en un escenari ple d'activitats com tallers, exposicions, espectacles i parades amb joguines de fusta. Un cap de setmana en què el joc serà el gran amfitrió.

3.

Jornades Voltaiques #38 i #39

Girona. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Art i artesania (digital) i disseny de producte són les estrelles aquest cap de setmana a Girona, on les Jornades Voltaiques oferiran una programació amb diversos tallers, instal·lacions artístiques, un espai d’assessorament per a makers i música amb la col·laboració del festival Neu! A més, aquest any hi haurà el Gran Mercat de Nadal amb més d’una vintena de parades dedicades a productes funcionals i decoratius d’artistes que combinen l’artesania tradicional amb els avenços tecnològics i digitals, el disseny de qualitat i la innovació creativa.

4.

Nadal Marked

Igualada. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

La màgia del Nadal aterra a Igualada per cinquè any. El pati del Museu de la Pell i l’Adoberia Bella tornen a ser el punt de trobada per a aquesta nova edició del Nadal Marked. Una mostra de dissenyadors i artesans locals ofereixen una gran selecció de regals per a aquestes festes. Hi haurà diferents activitats i tallers que combinen el disseny amb la cultura, l’oci i la gastronomia.

5.
Fira del Gall

Vilafranca del Penedès. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Vilafranca celebra la centenària Fira del Gall

La Fira del Gall, una de les fires amb més tradició de la comarca del Penedès, torna amb la 357a edició. El gall del Penedès, una varietat autòctona d’au de corral molt apreciada pel seu sabor, en serà el protagonista. Com a novetat d’aquest any la fira es dividirà en places. Trobareu la plaça de la gastronomia i la plaça del vi, ubicada al celler Penedès.

6.
Fira de la Tòfona

Centelles. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Varietat de tòfones

Torna la Fira de la Tòfona, la catorzena, al poble de Centelles. Un any més, segueix amb el seu objectiu principal: promoure la venda de tòfona i dels seus productes derivats. Hi ha programades diferents activitats gastronòmiques com tallers de cuina, parades de mercat, activitats més lúdiques per als més petits i diverses exposicions culturals. Dos dies per gaudir de Centelles i la seva cita gastronòmica.

7.

Barcelona Beer Festival

Hospitalet de Llobregat. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Els amants de la cervesa tenen una cita ineludible al Barcelona Beer Festival. El certamen més important de cervesa artesana del sud d’Europa torna a La Farga de l’Hospitalet (Barcelona), on es donaran a conèixer les cerveses sorgides durant la pandèmia. Dues jornades en les quals hi haurà diferents activitats com taules rodones, classes magistrals de mestres cervesers, noves creacions… A més, aquest any es preveu comptar amb uns 161 tiradors, unes 250 marques de diferents elaboradors i unes 575 cerveses diferents a provar.

8.

Festa Santa Anna amb Marina Rossell

Barcelona. Diumenge 19 de desembre.

L'Hospital de Campanya del carrer Sant Anna de Barcelona acollirà aquest diumenge una iniciativa solidària que neix de la mà de la monja Viqui Molins. Sota el lema Cantem amb els sense sostre, s'ha organitzat un espectacle amb la participació de Marina Rossell i el Mag Lari, entre d'altres, per donar suport i acollir les persones en situació de pobresa. L'acte serà presentat per la periodista l’Ariadna Oltra i l’entrada té un preu de 15 euros.

9.

Market Rural de Joguines de Disseny

Sant Joan de Mediona. Diumenge 19 de desembre.

Aquest diumenge se celebra el primer Market Rural de Joguines de Disseny a la comarca de l’Alt Penedès, en què participaran onze marques d’arreu del món i que comptarà amb exposicions de joguines de l’escola alemanya Bauhaus. Es tracta de joguines de disseny que es caracteritzen pel seu valor estètic i funcional, fugen dels estereotips de gènere i fomenten la creativitat dels nens.

10.

Fira Avícola

El Prat del Llobregat. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

Aquest cap de setmana se celebra la 48a Fira Avícola, que tornarà a ser un espai de trobada entorn del pota blava i la carxofa del Prat i també de la defensa dels espais naturals i el Parc Agrari després d’un any marcat pel debat de l’ampliació de l’aeroport. A la fira es podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica, comercial, cultural i lúdica, a més de ser una experiència audiovisual immersiva que permetrà descobrir La Ricarda i els seus productes de proximitat km 0.

stats