Què pots fer aquest cap de setmana? Taco Fest, Marimurtríssim, Rec.0 i altres plans

Us oferim algunes activitats per aprofitar al màxim aquests dies

ARA
3 min
Festival REC a Igualada

BarcelonaL'ARA us proposa diversos plans per fer arreu del país aquest cap de setmana:

1.

Taco Fest Barcelona

C/ Pierre de Coubertin, 12 (Montjuïc, Barcelona). Del 3 al 5 de maig

El 3, 4 i 5 de maig algunes de les taquerías més reconegudes de la ciutat de Barcelona es reuniran a Montjuïc. Després de l'èxit de la primera edició, Taco Fest torna amb més espai que mai, amb més de 14 taquerías, més margaritas i micheladas, i el retorn dels reptes picants. I venen amb novetats, com ara espectacles de lluita lliure, tasts de tequila, mariachis i una zona de reserva exclusiva per a grups. Taco Fest Barcelona vol celebrar la cultura de carrer mexicana oferint al públic tota mena d'activitats, algunes accessibles per a nens, però pensades per a la diversió de la gent gran.

Per conèixer tots els detalls, consulteu la pàgina web o les xarxes socials.

2.

Marimurtríssim

Jardí Botànic Marimurtra (Blanes, Girona). Diumenge 5 de maig

El Jardí Botànic Marimurtra organitza la primera edició del Marimurtríssim, un festival familiar botànic.

La celebració, organitzada per la Fundació Carl Faust, està dedicada a l'amor per la natura i a la biodiversitat. Una jornada plena d'emocions i sensacions al jardí, on petits i grans es connectaran amb la bellesa de la botànica de manera única i divertida. Durant tot el dia, el festival convida a explorar un món verd ple d'activitats per a tota la família: des de tallers manipulatius i activitats botàniques fins a emocionants gimcanes autònomes o visites guiades.

Trobareu la programació i la venda d'entrades aquí. No us ho perdeu!

3.

Rec.0

Barri del Rec (Igualada). Del 8 a l'11 de maig

Torna el festival Rec.0, un gran circuit de moda urbà que compta amb 61 fàbriques a Igualada convertides en pop-up stores de més d’un centenar de marques de moda. Es tracta d’un festival viu que edició rere edició incorpora noves marques, i que la barreja i la varietat de propostes creatives fan innovador i diferent.

El festival ofereix una àmplia agenda cultural, amb més de trenta esdeveniments gratuïts per a tota classe de gustos i edats, des de tallers i concerts fins a sessions de DJ, dansa, tasts de vins i visites guiades.

Algunes de les novetats d’enguany són una sessió a micròfon obert de poesia, amb la col·laboració d’Amics Poètics Galàctics, i l’actuació del monologuista i còmic argentí, Andrés Fajngold.

Tota l’agenda del Rec.0 és gratuïta i es pot consultar a la seva web.

4.

29a Fira del Vi de Falset

Diversos espais de Falset (Tarragona). Del 3 al 5 de maig

Un any més, i com ha sigut tradició ja en els últims anys, la 29a edició de la fira s’allargarà també durant tot el mes de maig amb tastos i visites a peu del celler: la comarca del Priorat es convertirà en un gran aparador vitivinícola al llarg de tot el mes.

La 29a edició de la Fira del Vi de Falset, la mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, torna amb un programa farcit de propostes entre les quals no faltaran els tastos de vins dels cellers participants o activitats familiars, entre altres. 

Per a més informació, consulteu el següent enllaç o les xarxes socials.

5.

35a Fira de Titelles de Lleida

Diversos espais de Lleida. Del 2 al 5 de maig

Torna la Fira de Titelles de Lleida, que enguany celebra la seva 35a edició amb 35 espectacles i la incorporació de diverses novetats, com el premi Drac d'Or Escorxador i la coproducció amb el Museu de Lleida del projecte La ciutat de les llums, sobre la història de Lleida amb titelles i objectes. 

Consulteu aquí tota la programació. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

6.

Festival SingulArts

Diversos cellers de l'Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d'Ebre. Del 3 de maig al 15 de juny

Arriba la primera edició del Festival SingulArts, una original proposta cultural que fusiona el vi, les arts i el coneixement del territori. Aquesta iniciativa, que inclou espectacles de jazz, òpera, teatre, lírica, clàssica, dansa i relats, es realitzarà en espais inèdits vinculats a les explotacions de vins DO Tarragona de l’Associació Cellers Singulars, situats a les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre. El format del festival pretén fomentar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la cultura i el consum sostenible i de proximitat.

Trobareu tota la informació a la pàgina web o a les xarxes socials.

Més propostes de plans i activitats

stats