El nou 'Titanic' salparà el 2022 (amb bots salvavides per a tots els passatgers)

El vaixell farà la mateixa ruta que el que va naufragar el 1912

Una rèplica del 'Titanic', enfonsat el 1912 a l'Atlàntic, salparà el 2022 per fer la mateixa ruta que va inspirar la pel·lícula de James Cameron. Aquesta vegada, però, la nau sortirà del port amb bots salvavides per a tothom.

L'empresa de creuers Blue Star Line ha invertit 500 milions de dòlars per tirar endavant el projecte, segons revela ' Usa Today'. Al vaixell hi embarcaran el mateix nombre de passatgers (2.400) i tripulants (900) que en l'original. Sortirà de Dubai cap a Southampton, a Anglaterra, i des d'allà navegarà fins a Nova York. Després d'aquest primer viatge inaugural, el 'Titanic II' té previst fer ruta per tot el món.

L'enfonsament del 'Titanic' va tenir lloc la nit del 14 al 15 d'abril del 1912, després de xocar contra un iceberg. El vaixell va trigar menys de tres hores a enfonsar-se, i 1.513 persones hi van morir per ofegament o hipotèrmia. Van sobreviure 712 persones, encara que la més recordada serà la que va inventar-se James Cameron a la pel·lícula 'Titanic', la Rose, interpretada per Kate Winslet. El film, coprotagonitzat per Leonardo DiCaprio, va aconseguir 11 Oscars l'any 1998.

Més continguts de