Estils 30/04/2018

El representant txec a Eurovisió: "No puc ni caminar"

Mikolas Josef ha patit un accident durant un assaig del festival que l'ha portat a ser hospitalitzat

Efe
2 min
Mikolas Josef, representant txec a Eurovisió 2018

LisboaEl representant de la República Txeca a Eurovisió 2018, Mikolas Josef, va haver de ser traslladat a un hospital de Lisboa per una lesió soferta mentre practicava una acrobàcia en el seu primer assaig a l'escenari de l'Altice Arena. Josef, que participarà a Eurovisió defensant el tema 'Lie to me', es va lesionar l'esquena ahir, mentre executava un dels moviments estrella de la coreografia que acompanya la seva actuació, segons ha informat el festival en un comunicat.

"Un doctor l'ha examinat sobre el terreny i ha recomanat que se'l traslladés a un hospital per precaució", assegura la nota d'Eurovisió. El cap de la delegació de la República Txeca, Jan Bors, va declarar que "de moment no cal pensar en un pla B" per a l'actuació, segons recull el mitjà portuguès N-TV. No comparteix aquest optimisme Josef, que en un missatge en el seu compte d'Instagram, en el qual apareix estirat en una llitera, comenta que no pot "ni caminar" i que la seva situació "ha empitjorat després de diverses hores". "Actuaré passi el que passi", adverteix tot i la seva crua descripció de com es troba.

Segons es veu al vídeo d'aquest accidentat assaig, publicat pel festival, Josef volia protagonitzar una actuació d'inspiració 'nerd', en què volia lluir sabatilles i mitjons blancs, una camisa del mateix color amb llacet fosc, ulleres i una motxilla amb la qual pretenia jugar al llarg de l'actuació. Sobre l'escenari, tal com es pot apreciar en el mateix vídeo, l'acompanyaran dos figurants que faran acrobàcies i balls hip-hop aprofitant els ritmes urbans de la cançó.

El muntatge de la República Txeca és un dels que entren a les travesses per guanyar Eurovisió 2018. Actualment és cinquè en les apostes, només superat per Austràlia, Bulgària, França i Israel, la gran favorita per aconseguir el triomf. La gran final d'Eurovisió se celebrarà el 12 de maig.

stats