Estils 14/06/2018

Ricky Martin: "M'agradaria que els meus fills fossin gais"

L'artista, que tornarà a ser pare, ho ha afirmat al programa 'Good morning America'

Ara
1 min
Ricky Martin amb el seu marit i els seus dos bessons

BarcelonaRicky Martin, que tot i ser cantant últimament ha interpretat Antonio D'Amico a la sèrie sobre l'assassinat de Gianni Versace, ha rememorat en una entrevista al programa 'Good morning America' el fet de ser homosexual d'adolescent. En la conversa amb Peter Travers, el presentador, aquest li va preguntar si li agradaria que els seus fills fossin gais: "No ho sé. Els meus fills són molt petits, però crec que sí, que m'agradaria que fossin gais".

Martin, que va amagar la seva sexualitat durant molts anys, diu que tot va canviar quan va fer públic que era gai. "La manera com veig les coses ara, que no hagi d'amagar res... Veig colors. Ara comprenc per què el símbol de l'orgull gai és l'arc de sant Martí. És simplement real. Tot és tangible. Et fa ser una persona més forta", explicava al programa.

Martin, que es va casar amb el seu nòvio al gener, tenia dos fills bessons nascuts per gestació subrogada el 2009. Amb el seu ja marit, l'artista libanès Jwan Yosef, ara esperen bessonada, tal com han publicat diversos mitjans d'arreu del món. Segons aquesta informació la bessonada seria de nenes, que naixerien a l'octubre.

stats