Estils 15/06/2015

S'estrena 'D'acord', el curt d'Amenábar per a Estrella Damm

Rodat a Eivissa i protagonitzat per Dakota Johnson, Quim Gutiérrez i Natalia Tena, el curt se suma a la llista de clips que la marca enregistra per la seva campanya d'estiu

Ara
1 min

BarcelonaAmb una molt cuidada selecció musical i un acurat treball visual Estrella Damm ha aconseguit fer dels seus anuncis d'estiu una tradició. Aquest any, però, després de diverses temporades amb videoclips protagonitzats per grups pop, la marca ha fet un nou salt qualitatiu i ha gravat un curtmetratge, 'D'acord', que reuneix diferents estrelles. Dirigit per Alejandro Amenábar, compta amb Dakota Johnson ('Cinquanta ombres d'en Grey'), Quim Gutiérrez i Natalia Tena com a protagonistes.

Ja fa dues setmanes que el tràiler es pot veure a les pantalles de televisió, però aquest dilluns s'ha estrenat el curtmetratge, en la seva versió completa, que podeu veure aquí. El curtmetratge conserva l'aire mediterrani de totes les campanyes d'estiu d'Estrella Damm. En aquesta ocasió, la història té lloc a Eivissa, a on arriba la Rachel, una turista que hi fa amistat amb un grup.

Amenábar s’ha envoltat d’un equip de prestigi internacional com el fotògraf Edu Grau –'Suite française', 'A single man', 'Buried (Enterrat)'– o la directora d’art Ana Alvargonzález –guanyadora d'un Goya per 'Pa negre'–. "Hem intentat reflectir i fer sentir valors que estan íntimament relacionats amb el Mediterrani, fent especial èmfasi en la seva oferta cultural", considera el cineasta.

Tot i el canvi de format en la campanya d'estiu, la música no ha desaparegut: la cançó 'Our place' de la cantautora Maïa Vidal posarà la banda sonora a la pel·lícula.

stats