Estils 01/03/2016

Silvio Berlusconi, enamorat d'una jove romana de 21 anys

El polític italià, que farà 80 anys al setembre, hauria estat fent-li regals i donant-li atencions des d'aquest estiu. Ella és filla d'un empresari romà i militant de les joventuts de Forza Italia

Joan Callarissa
2 min
Berlusconi diu que es farà vegetarià

BarcelonaEls gustos de Silvio Berlusconi respecte el model de dona que prefereix són ben sabuts pel gran públic des que van transcendir les festes "bunga bunga" o el cas Ruby. Tot i això, una nova informació assenyala que l'exprimer ministre italià, que farà 80 anys al setembre, és capaç de portar més i més enllà totes les seves preferències.

'Il Fatto Quotidiano' assegurava recentment que Berlusconi ha trobat de nou l'amor amb la joveníssima Lavinia Palombini, de només 21 anys, que militava a les joventuts del partit que ell va fundar, Forza Italia. El citat diari, editorialment proper a l'esquerra, explicava que "aquest estiu una altra jove va entrar al cor de l'exprimer ministre, i just després d'unes vacances a Sardenya. Es diu Lavinia i és romana, rossa i sovint sense maquillatge". Una informació que el polític va desmentir a través del seu advocat i que va fer que a continuació el diari tornés a la càrrega.

Lavinia Palombini, nou amor de Silvio Berlusconi

'Il fatto' va explicar, l'endemà de les declaracions de l'advocat, que Il Cavaliere li dedicava multitud d'"atencions, consideracions, 60 trucades al dia" a la jove. A més, afirma que aquest estiu "a Sardenya la buscava contínuament, a totes les hores". La publicació també afegia que el desmentiment hauria estat desencadenat per la bronca monumental de la seva parella oficial actual, la també jove Francesca Pascale, de 30 anys. "Organitzes una entrevista i ho desmenteixes tot. Sinó, no em controlo", li hauria dit Pascale a Berlusconi.

Ex d'un dissident de Berlusconi

Palombini, filla d'un empresari romà, va ser nòvia d'un dels fundadors d'Azzurra Libertà, una associació juvenil que donava suport a Forza Italia i que ara ja no ho fa. Aquest grup de 2.500 joves han marxat del partit desencantats per la "confusa" vida personal del líder Berlusconi, que creuen que els impedeix fer política de forma "sana i moral".

stats