Internacional 06/03/2015

Berlusconi a un amic: "El meu problema és que les dones sempre s'enamoren de mi"

Es filtren més converses sobre les festes sexuals de l'ex primer ministre italià

Efe
2 min

RomaL'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi creu que sempre ha tingut el "problema" d'enamorar a les dones i que els homes que assistien a les festes amb noies que celebrava a la seva mansió eren "vellets", però tenien poder.

Aquestes són algunes de les paraules que va pronunciar Berlusconi en converses telefòniques mantingudes entre el 2008 i el 2009 amb el seu amic i empresari Gianpaolo Tarantini -acusat per la Fiscalia italiana d'inducció a la prostitució-, i que estan recollides en milers de folis que estan ara en possessió del Tribunal de Bari.

Durant la passada nit els mitjans de comunicació italians han difós algunes declaracions que va fer l'excap del govern italià sobre les noies que convidava a les seves festes, encara que no és la primera vegada que els seus comentaris surten a la llum. En aquesta ocasió, les transcripcions que avui publiquen amb detall aquests mitjans de les converses entre l'antic 'Cavaliere', títol que va perdre després de ser condemnat per frau fiscal, i Tarantini es van referir a la nit del 23 de setembre del 2008.

Aquell dia, Berlusconi explicava al seu amic que feia temps que no veia "a dues noies joves", una periodista "napolitana molt simpàtica, molt dolça, i una altra noia de 21 anys, brasilera", que s'havia queixat, segons Berlusconi, que la tenia oblidada. També aquest mateix dia, Berlusconi va reconèixer a Tarantini que a les festes "l'únic jove" era aquest últim (de 34 anys), mentre que la resta eren "vellets amb poder".

En els documents sobre les converses, recollits pels mitjans locals, també es reflecteix un col·loqui mantingut el 4 de novembre del 2008 entre Berlusconi i una altra dona que s'identifica com Bàrbara, però que parla des del telèfon de Tarantini.

Durant uns breus minuts, Bàrbara li comenta a l'amo de Mediaset que les noies ja l'esperen a la taula. La resposta de Berlusconi va seguida de grans rialles: "Estic arribant, que vagin menjant un gelat".

Després d'aquell partit, Berlusconi va voler conèixer l'opinió que havia merescut de les noies i va trucar a Tarantini per preguntar-li. "Què els hi dones que acaben totes entusiasmades?", li diu Tarantini Berlusconi, alhora que li confessa que Bàrbara només ha tingut paraules d'elogi cap a l'ex primer ministre.

"Creu-me, president, ho dic de veritat, m'ha dit 'Gianpaolo, no he conegut una persona tan dolça a la meva vida', després s'enamoren i això és un problema", fa broma Tarantini. "Això sempre ha estat el meu problema, que les dones acaben enamorant de mi ... és una cosa que m'ha perseguit durant tota la meva vida", li contesta Berlusconi.

En una altra conversa interceptada el 3 de maig de 2009, Berlusconi es queixa de la persecució que pateix per part de la premsa, tant nacional com internacional, sobre si manté relacions amb menors. "Aquestes mentides que circulen sobre mi són una bogeria. Veig en els mitjans internacionals que m'acusen de freqüentar a joves menors d'edat, de bojos", comenta.

stats