Promoció
Estils 08/06/2022

Tots els secrets de la cuina i la cultura àrab, en un llibre que ofereix l'ARA

‘Aroma àrab. Receptes i relats’ es pot obtenir als quioscos i a la botiga web de l’ARA del 18 de maig al 8 de juny.

1 min
Portada del llibre 'Aroma àrab'
  • Salah Jamal
  • Cossetània Edicions
  • 29,90€ | Descompte subscriptors: 5%

Una de les millors maneres de conèixer el món àrab és fer-ho a través de la seva exquisida i variada cuina. El voluminós i il·lustrat llibre Aroma àrab. Receptes i relats n’ofereix un excel·lent tast. El llibre conté un gran receptari que reuneix des del clàssic hummus i les famoses broquetes de shawarma o kebab fins a plats més senzills i quotidians de la cuina àrab com la maqlouba, el tabule o la delicada salsa de iogurt amb cogombre. En aquesta publicació les receptes estan agrupades per entrants (amanides i salses), plats principals, i postres i dolços (que s’ofereixen com a refresc, gairebé mai per acompanyar un àpat: hi trobareu nombroses begudes de preparació casolana, amb base de regalèssia, garrofa, taronja, tamarinde -dàtil indi-, raïm, panses...).

Aroma àrab és molt més que un receptari de cuina àrab: proposa solucions concretes a qui es tanqui en una cuina per elaborar les delícies culinàries d’una de les civilitzacions mundials amb més pes demogràfic”, diu al pròleg Ignasi Riera. 

Escrit per Salah Jamal, dermatòleg, historiador i escriptor palestí resident a Barcelona, Aroma àrab va ser guardonat com el millor llibre de cuina estrangera al Saló Internacional del Llibre Gourmand l’any 2000. Editat per Cossetània, es pot obtenir del 18 de maig al 8 de juny per 29,90€ als quioscos i a la botiga web de l’ARA (5% de descompte per als subscriptors). 

stats