Estils 25/06/2021

Us proposem 10 plans per al cap de setmana

Us seleccionem diferents propostes per aprofitar al màxim aquests dies a tot el país

3 min
Les Valls d'Àneu des de Sant Roc de Llavorre
1.

Give'Me 5

Barcelona

Torna aquest mercat de segona mà ple d'objectes i roba vintage en què la gràcia és que tot es pot aconseguir per 5 euros... o fins i tot menys! L'entrada costa dos euros –tot i que els de menys de 12 anys entren de franc– i la cita serà diumenge d'11 h a 19 h a la Nau Bostik de Barcelona.

2.

Pirineus Natura

Valls d'Àneu

Aquesta cap de setmana se celebra la sortida #PirineusNatura, una passejada en plena natura pensada perquè grans i petits descobreixin els secrets que amaga la vida salvatge dels Pirineus, com el despertar de les marmotes, el festeig dels ocells, la floració...És una activitat recomanada a partir dels 3 anys amb una durada aproximada de dues hores i mitja. El preu és 15 euros per als adults i 10, 50 per als més petits. En teniu més informació aquí.

3.

Tros Food Vall del Corb

Vall del riu Corb

Arriba una reedició d'aquesta ruta enogastronòmica que ofereix una caminada per la vall del riu Corb tot degustant els seu productes de la mà de les seves productores. Es tracta d'una excursió circular de 10-12 km a peu que compta amb diferents parades on cuiners i productors ofereixen tapes maridades amb les cerveses, vermuts i vins de la zona, tot plegat envoltat de paisatges espectaculars. En teniu més informació aquí.

4.

Cicle d'activitats de bosc i vinya

Vinya de Castelladral (Bages)

La Ruta del Vi de la DO Pla de Bages estrena un cicle d’activitats dedicades al bosc i la vinya. Aquest cap de setmana l'activitat serà construir un hotel d’insectes a la vinya de Castelladral. Els participarants podran descobrir la importància dels insectes com a pol·linitzadors i reguladors de plagues, a través de la construcció d’un hotel d’insectes que afavoreixi la seva presència a la vinya. Inscripcions en aquest enllaç.

5.

Visita guiada als molins de Montblanc

Montblanc

Aquest divendres 25 de juny s'hi faran tres visites guiades a les 18 h, les 19 h i les 20 h del vespre. Els molins de la vila són dos imponents exemples de molí hidràulic fariner medieval. Datats entre els segles XIII i XIV, van estar en funcionament fins al 1848. Actualment formen part d'una secció monogràfica del Museu Comarcal de la Conca de Barberà. Tothom que hi vulgui participar ha de reservar plaça a través del correu electrònic info@mccb.cat, el telèfon 977860349 o, directament, a la recepció del Museu Comarcal de la Conca de Barberà. 

6.

Festa de Sant Joan de Baix a Mar

Torredembarra. Fins al 26 de juny

Torredembarra torna a celebrar la festa major de Sant Joan a Baix a Mar, i ho farà amb un programa, tot i que encara marcat per la pandèmia, farcit d'actes que faran gaudir petits i grans. Divendres al vespre hi haurà havaneres en femení a càrrec de Neus Mar, i dissabte Open de Tenis Platja i concert i ballada de sardanes.

7.

Jornada Embruix

Àger. 26 de juny

A Àger s'hi celebra aquest dissabte l'Embruix, una jornada de bruixes en què hi haurà xerrades a càrrec de Pau Castell, historiador i professor de la UB; Núria Morelló, antropòloga i historiadora; Ivet Eroles, periodista i autora del llibre Dones al marge; i Nefershu, que oferirà el Cercle de Dones.

8.

Mostra de Formatges Artesans

Sort. 25 i 26 de juny

Arriba una nova edició de la Mostra de Formatges Artesans de Catalunya, tot i que enguany hi haurà encara limitacions degut a la pandèmia i per això els organitzadors han decidit batejar-la com a edició 9.5. Com sempre es podrà gaudir d'una gran varietat de formatges de vaca, ovella, cabra, etc, l'àrea de tast, rutes i actuacions musicals.

9.

Festival de Rumba i Música Catalana

Tossa. 25 i 26 de juny

Arriba el 5è Festival de Rumba i Música Catalana els dies 25 i 26 de juny, marcat, enguany, per les mesures de control pel covid-19. Les principals actuacions del popular festival s’han hagut de traslladar al camp de futbol (fins ara es feien a la platja) per garantir la seguretat dels espectadors, tant de distància com d’aforament de seients. Les entrades s'han de comprar aquí.

10.

Festival Familiar del Solstici

Santa Susanna. 25i 26 de juny

El Festival Familiar del Solstici de Santa Susanna torna aquest cap de setmana. Els dies 25 i 26 es farà una nova edició d’aquest festival a la masia de Can Ratés en un format diferent, amb motiu de la pandèmia, però amb una qualitat de primer nivell artístic.

stats