Estils 31/10/2019

Us proposem 10 plans per a aquest pont de Tots Sants

Saló del Manga, festes de Halloween i tastos de tardor per passar els dies de festa

Ara
4 min
Món Sant Benet viurà la tardor més silvestre amb la seva nova edició de "Els Sabors de la terra. Festa i mercat de tardor".

Saló del Manga

Barcelona. Del 31 d'octubre al 3 de novembre

Torna un dels salons imprescindibles per als amants del manga i la cultura japonesa amb la celebració del seu 25è aniversari. Per a aquest motiu, s'han organitzat noves activitats commemoratives i es comptarà amb la presència de personalitats destacades del manga, exposicions com la de Dragon Ball world adventure i concerts de bandes arribades del Japó, entre moltes altres activitats. Descobreix aquí tot el programa.

Els sabors de la terra a Món Sant Benet

Sant Fruitós de Bages. 2 i 3 de novembre

Món Sant Benet viurà la tardor més silvestre amb la seva nova edició d'Els Sabors de la Terra - Festa i Mercat de Tardor. Durant tot el cap de setmana s'organitzaran un seguit d’activitats al voltant de l’alimentació, el paisatge i les tradicions pròpies de l’època de tardor. En aquesta ocasió, la festa se centra en la temàtica de les plantes silvestres.

El Poble Espanyol es convertirà en un dels llocs més terrorífics de Barcelona per a tota la família.

Halloween al Poble Espanyol

Barcelona. De l'1 al 3 de novembre

Aquests dies el Poble Espanyol es convertirà en un dels llocs més terrorífics de Barcelona... per a tota la família. Petits i grans tindran l’oportunitat de recórrer els carrers del Poble disfressats per a l’ocasió i podran gaudir de nombroses activitats, així com d'una zona de foodtrucks. En aquest enllaç us podreu informar de quines opcions més hi ha per celebrar el Halloween aquests dies.

Tardor de cuina i bolets a Terrassa

Terrassa. De l'1 al 24 de novembre

Per als amants dels bolets i la gastronomia, Terrassa acull una nova edició de La Tardor de Cuina i Bolets. Durant tres setmanes la ciutat oferirà activitats per gaudir i degustar aquest aliment tan característic de l'època tardorenca. També se celebraran les XXII Jornades Gastronòmiques, en les quals molts dels restaurants de la ciutat que formen part del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca oferiran menús amb els bolets i els productes de proximitat més significatius de la tardor.

Palo Alto celebra una edició especial dedicada a la cuina alternativa.

Palo Market Fest

Barcelona. 2 i 3 de novembre

Aquests dies el mercat de Palo Alto celebra una edició especial dedicada a la cuina alternativa en què estaran representats alguns dels restaurants alternatius més coneguts de Barcelona, com Frankie Gallo, Cha Cha Cha o Mucho Pizzería. A més, també es realitzaran tallers i xerrades sobre la temàtica i el xef Sergi de Meià parlarà sobre com evitar el malbaratament alimentari.

II Festival Cordevi

Bóixols. De l'1 al 17 de novembre

Una bona excusa per aproximar-se al Pallars Jussà i degustar la gastronomia la trobareu en el II Festival Cordevi, un nom que prové de la unió dels productes de la carn de corder i el vi, i que vol donar a conèixer els diversos productes locals de la zona, com el safrà, la vedella ecològica o l'oli.

Torna la quarta edició de l'Independent Barcelona Coffee Festival.

Independent Barcelona Coffee Festival

Barcelona. Del 31 d'octubre a 2 de novembre

Per als amants del cafè, torna la quarta edició d'aquest festival que vol divulgar la cultura del cafè d’especialitat i crear un fòrum que enforteixi el concepte d'aquesta beguda tant en l'àmbit nacional com internacional. L'últim dia de festival se celebra l'Open Day, una jornada per acostar el cafè al públic general, amb activitats com tastos de disseny amb Hey Studio i Hola Coffee i la introducció a l'affogato de la mà de Delacrem, entre altres activitats.

58a Fira de Mostres

Girona. Fins al 3 de novembre

En el marc de les Fires de Sant Narcís se celebra la 58a edició de la Fira de Mostres. Es tracta d'un espai que vol promoure el comerç alimentari, industrial, tecnològic, de decoració, construcció, oci i turisme de les comarques gironines.

Cinquanta expositors de tot Europa participaran en aquesta nova edició de Firadisc.

32a Festa del Vi

Gandesa. De l'1 al 3 de novembre

Els vins amb Denominació d'Origen Terra Alta seran els protagonistes d'aquesta mostra, que ja va per la seva 32 edició i que aquest any comptarà amb la participació de 34 cellers. La festa comptarà amb un tast de vins a la Nit de les Garnatxes Blanques, a càrrec de Vicent Guimerà, xef del restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona, així com visites guiades als cellers, entre altres activitats.

XXVI Firadisc Cotxeres de Sants

Barcelona. De l'1 al 3 de novembre

Cinquanta expositors vinguts de tot Europa participaran en aquesta nova edició de Firadisc, que durant tres dies et permetran comprar, vendre o canviar discos, parlar de música o simplement admirar els exemplars antics com si fossin obres d'art.

Aquests són els plans que nosaltres hem triat per a aquest pont de Tots Sants, però sabem que n'hi ha molts més. Si voleu, deixeu-nos la vostra proposta als comentaris d'aquesta notícia.

Butlletí 'Tinc plans'

Vols estar al dia dels millors plans per al cap de setmana?

Inscriu-te al butlletí

stats