Dediquen una moneda al casament de Meghan i Enric

Enric ja va aparèixer en una moneda el 2005

La fàbrica de moneda del Regne Unit ha llançat una nova moneda en què ret homenatge al príncep Enric i la seva promesa, Meghan Markle, amb motiu del seu casament. A la moneda es pot veure la parella, que es casarà el 19 de maig, mirant-se “amorosament als ulls”, segons assenyalen els fabricants, que ja van gravar el príncep Enric, de 33 anys, en una moneda l’any 2005 per celebrar el seu 21è aniversari. Per a ella, en canvi, és el primer cop que serà retratada en una moneda.

“La sessió va ser relaxada i informal, cosa que es pot comprovar en els retrats de la parella”, ha manifestat la fàbrica, que va assegurar que el resultat “reflecteix la familiaritat i complicitat” que hi ha entre ells.

La consellera delegada de la fàbrica de moneda, Anne Jessopp, va declarar que per a la companyia havia sigut “un honor” treballar amb el fill petit del príncep Carles i Diana de Gal·les i amb l’exactriu nord-americana. El preu de la moneda, de la qual hi ha quatre versions, oscil·la entre les 13 i les 1.980 lliures, segons la mida.

Més continguts de