Publicitat
Publicitat

Kerr descobreix el seu vestit de núvia

La model australiana ha fet sortir de dubtes tots els seus admiradors fent públiques a través d’Instagram algunes instantànies de l’enllaç amb Evan Spiegel

L’australiana Miranda Kerr, de 34 anys, és una de les models més famoses del món actualment. Tant pel seu ofici com per la seva vida personal, que sempre ha despertat molt d’interès. Sobretot des que es va casar i va tenir un fill - Flynn - amb l’actor Orlando Bloom.

Fa gairebé dos mesos, la que va ser àngel de Victoria’s Secret es va casar amb el fundador de Snapchat, Evan Spiegel a la mansió que l’empresari, de 27 anys, té a Brentwood, a Los Angeles. Allà, protegits dels paparazzis per una carpa, la parella celebrava una breu cerimònia de només vint minuts que deixava pas a una festa al jardí en la qual només els van acompanyar 45 convidats. Tot i la modèstia de la celebració, s’ha parlat molt del casament i s’han fet moltes elucubracions sobre el modelet que la top podia haver portat al casori.

Finalment, però, l’australiana ha fet sortir de dubtes tots els seus admiradors fent públiques a través d’Instagram algunes instantànies de l’enllaç, on ha fet la merescuda publicitat a Dior, que és la firma que li ha proveït el vestit a mida. El vestit, de setí blanc, recrea el disseny que el 1956 va portar l’actriu Grace Kelly per convertir-se en princesa a través del seu casament amb Rainier de Mònaco. El vel, la màniga llarga, el coll tancat, l’esquena coberta i una faldilla voluminosa i amb cua de tipus princesa van convertir Kerr en una nòvia púdica. Una imatge que ella mateixa explica que es correspon amb el seu estat emocional actual. “Et cobreix completament i crea una sensació de puresa i misteri”, ha explicat la model sobre el vestit a Vogue USA. “M’he divertit molt amb la moda al llarg dels anys. Solia ser més salvatge, més lliure, més bohèmia. Però en aquest punt de la meva vida, el meu estil és més contingut”, confessa Kerr.

En una de les imatges que ha publicat se la veu amb Maria Grazia Chiuri, actual directora creativa de Dior i autora del vestit. “Ella volia una cosa que recordés un conte de fades”, s’exculpa la creativa en la mateixa entrevista.

Més continguts de