Publicitat
Publicitat

L’actriu Brooke Shields va rebutjar Donald Trump

L’actriu Brooke Shields, coneguda mundialment pel seu paper a la pel·lícula El llac blau, ha confessat que va rebutjar una cita amb Donald Trump fa gairebé dues dècades

L’actriu Brooke Shields, coneguda mundialment pel seu paper a la pel·lícula El llac blau, ha confessat que va rebutjar una cita amb Donald Trump fa gairebé dues dècades. L’actriu, de 52 anys, va explicar-ho al programa Watch what happens live, presentat per Andy Cohen, a qui li va narrar l’anècdota. “Estava rodant una pel·lícula i em va trucar quan va obtenir el divorci [de la seva segona dona, Marla Maples ]”, va confessar. Tal com ella explica, Trump li va dir: “Crec de veritat que hauríem de tenir una cita perquè tu ets el cel dels Estats Units i jo soc l’home més ric dels Estats Units. A la gent li encantaria”. Una frase que no va convèncer Shields, que tenia nòvio.

“Tinc nòvio i crec que no estaria gaire content amb això”, va ser la resposta que li va donar l’actriu, que aleshores tenia 34 anys. Trump, que llavors en tenia 53, va coincidir amb Shields a l’episodi I’ll see that and raise you Susan, de la sèrie de televisió Susan.

En aquella època Donald Trump semblava tenir certa fixació per les actrius d’acord amb el que han explicat algunes dones del gremi artístic. Quan encara era amb Marples, hauria convidat Emma Thompson a sortir i ella s’hi va negar. També va voler sortir amb Salma Hayek. La mexicana li va dir que no i, poc després, explica que va veure publicat que ell no l’havia volgut per baixeta.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT