El gestor de Marc Anthony va estafar al cantant 9 milions d'euros sense que se n'adonés

Segons 'Page Six', es va passar vuit anys pagant tota mena de luxes amb una targeta de l'artista

El comptable de Marc Anthony va ser declarat culpable dilluns per un tribunal de Manhattan d'haver robat nou milions de dòlars a l'artista, del qual explica que té tants de diners que mai es va adonar de l'estafa. Kyle Tessiero va admetre davant del jutge que havia viscut una vida de luxe durant vuit anys fent servir per a les seves depeses la targeta de crèdit del rei de la salsa. Unes despeses que, segons el seu testimoni recollit per la web 'Page Six', van de viatges i restaurants de luxe fins a xous de 'strippers'.

L'estafa s'ha destapat gràcies a una auditoria d'American Express. Quan va ser requerit per les autoritats, Tesseiro es va declarar culpable immediatament, ha explicat el seu advocat, Marc Agnifilo. Per aquest robatori, l'excomptable d'Anthony podria passar fins a nou anys a la presó. Tot i que mai podrà tornar-li a l'exhome de Jennifer Lopez tots els diners que li ha robat, la condemna implica que Tesseiro es vengui tots els seus béns.

Anthony, de 49 anys i nascut a Nova York de pares portorriquenys, és un dels cantants més ben pagats actualment. De fet, fa poc va signar un contracte per una gira per l'Amèrica Llatina i Nord-amèrica pel qual rebrà la imponent xifra de 160 milions d'euros.

Més continguts de