Publicitat
Publicitat

Solidaritat

Sopa en aquests 5 restaurants i el 25% del menú es donarà a la Marató de TV3

La iniciativa solidària Dinners That Matter (Sopars que importen) compta amb la col·laboració del Dolci Parole, el Fonda Espanya de l'Hotel España, el Guindilla del Born i de la Barceloneta i el Mosaic

El Dolci Parole, el Fonda Espanya de l'Hotel España, el Guindilla del Born i de la Barceloneta i el Mosaic. Aquests són els cinc restaurants que participen en la primera edició de la iniciativa Dinners That Matter (Sopars que importen), mitjançant la qual es volen recaptar fons per donar suport a fins a 7 projectes diferents. En la primera edició -els sopars seran trimestrals-, el 25% de la facturació d'aquella nit es donarà a la Marató de TV3. 

Participar-hi és molt senzill: només cal trucar els amics o la parella i reservar un sopar per a aquest dijous 11 de desembre en algun dels cinc restaurants seleccionats. Entre tots els assistents, d'altra banda, se sortejaran diversos 'tours' guiats per Barcelona amb les bicicletes elèctriques de WeBarcelona.

Dinners That Matter ja va fer una prova pilot el 2 d'octubre, on van participar els restaurants Dolci Parole de l’Eixample i el Mosaic de l'Hotel Hilton Diagonal. Segons Dinners That Matters, aquesta iniciativa està oberta a qualsevol tipus de restaurant i cuina, des de tapes als plats més elaborats. L'objectiu, diuen, és donar suport a projectes socials que tinguin com a missió servir la comunitat.

Més continguts de