Publicitat
Publicitat

Torna el Mercat de Mercats amb una aposta pel menjar saludable

Els xefs Carme Ruscalleda, Fina Puigdevall o Carles Abellan participaran en alguna de les xerrades de la cita

La fira Mercat de Mercats, un dels esdeveniments gastronòmics més populars de la ciutat, torna a instal·lar-se aquest cap de setmana a l'avinguda de la Catedral de Barcelona per 7è any consecutiu. Com cada any, més de 70 parades oferiran tapes i begudes i hi haurà la presència d'alguns dels millors xefs del país, com Carme Ruscalleda, Carles Abellan o Fina Puigdevall, entre altres.

Aquesta edició arriba amb més productes i més consells, i sobretot amb una aposta per l'alimentació sana, saludable i de proximitat, que es veurà reflectida en un augment de la secció de productes agroalimentaris artesans. A més, es vol sensibilitzar tots els assistents sobre el malbaratament alimentari, i per això s'instal·larà un jardí vertical construït amb fruites i verdures fresques que un cop s'acabi la fira seran recollides per l'organització Els Espigoladors, que les lliuraran a entitats del tercer sector del Raval.

A més, un total de 12 restaurants de la ciutat, com el Petit Comitè, el Gaig o el Xerta Restaurant, hi presentaran tapes i platets creats especialment per a l'ocasió.

Més continguts de