El divorci d'Athina Onassis es converteix en llibre

A 'La carpeta roja', un advocat grec detalla les infidelitats de Doda Miranda, el ja ex de l'hereva

Diversos mesos després que la premsa alemanya revelés que Athina Onassis i el genet Doda Miranda s'havien divorciat s'ha publicat un llibre en què veuen la llum les interioritats d'aquell hermètic matrimoni. Quan es va publicar la informació no se sabia que en aquell moment la parella havia estat un any discutint-se i negociant un divorci de mutu acord, cosa que semblava molt complicada perquè ell volia emportar-se més del que li tocava, però que es va resoldre de cop quan una carpeta vermella va aparèixer a la taula d'ella.

Aquella carpeta s'ha convertit ara en un llibre amb un títol homònim que detalla que les proves que contenia sobre les infidelitats d'ell van ser decisives perquè Miranda acceptés 'només' el que li tocava pel contracte prenupcial: 1 milió d'euros per any de casats. Una xifra que suma un total de 14 milions, ja que han estat casats 14 anys.

La carpeta vermella l'hi va fer arribar a Onassis, de 33 anys, l'advocat grec Alexis Mantheakis, íntim amic de la família d'ella, que havia rebut un plec de documents d'una jove de la qual no es dona el nom, que després de deixar-ho amb Miranda havia decidit trair-lo.

Concretament, la noia li havia explicat a l'advocat que havia mantingut una relació de vuit anys amb el genet, que havia començat just després que ell es casés amb la rica hereva de l'imperi Onassis, valorat en 2.700 milions d'euros.

El llibre també retrata altres infidelitats. Per exemple, la relació de Miranda amb Niki, el sobrenom d'una 'escort' que compartia amb alguns amics del seu Brasil natal. En aquesta vida completament falsejada per part del marit d'Onassis també hi havia moltes estones on ella es quedava sola a casa mentre ell sortia de nit, cosa que ella sempre va consentir. Almenys fins al 2016, quan un empleat de la seva casa de Florida, als EUA, li hauria fet obrir els ulls després de presenciar algunes de les aventures de Miranda.

Athina Onassis es va quedar òrfena de mare quan tenia només tres anys, després que trobessin la seva progenitora morta al lavabo del seu apartament de París. Athina era l'única néta d'Aristotelis Onassis, l'armador més important del món en la seva època. El pare d'Athina, Thierry Roussel, també rep crítiques al llibre. Entre d'altres destaca com va fer el mateix que Miranda, enganyar la seva esposa, Cristina, a més d'aconseguir-ne una pensió vitalícia i molts diners per signar el divorci. 

Més continguts de