Publicitat
Publicitat

La dona de Rajoy retalla el Nadal de la Moncloa

Elvira Fernández ha acabat amb les broquetes d'escamarlà i també amb les ponsèties de la seu de la presidència espanyola, segons 'El Mundo'

La dona de Rajoy, Elvira Fernández Balboa, ha agafat les regnes del palau de la Moncloa amb el mateix criteri que el seu marit ha agafat les de l'Estat. Les retallades són a l'ordre del dia, segons publica ' El Mundo', i Viri –així es coneix a la primera dama espanyola– s'ha convertit en una ferma abanderada. De fet, ja hauria aconseguit retallar en un 30% la despesa de la seu presidencial, potser per allò de predicar amb l'exemple o, almenys, que ho sembli.

Entre les moltes activitats que es veuen retallades per les tisores de Viri hi ha la recepció nadalenca del palau, on hi assisteixen uns 400 periodistes, a més de l'executiu espanyol al complet i els alts càrrecs. Segons el mateix mitjà, les broquetes d'escamarlà amb ou de guatlla o les creps de pollastre al curri s'han convertit ara en "croquetetes" i truita de patata. Però la mà de la primera dama espanyola, llicenciada ni més ni menys que en Economia, no s'atura aquí. 'El Mundo' explica també que els "espectaculars centres nadalencs" també han desaparegut, cosa que també ha passat amb les flors dels gerros, que han passat a ser plantes, "que duren més". També han desaparegut les hostesses i els "elegants" cambrers que venien a servir l'àpat, cosa que ara fan els treballadors de la Moncloa, que comenten al mitjà que Viri és la primera dona de president espanyol que "exerceix" el paper de liderar la seu.

De fet, la voluntat de retallar de la dona de Rajoy arriba fins i tot a reaprofitar els regals que envien al cap de l'executiu espanyol. Les refinades broquetes de Zapatero han deixat lloc ara als embotits que regalen a Rajoy en aquestes dates, que els treballadors de la Moncloa tallen en fines porcions per servir-los en les recepcions. De fet, les refinades estovalles que es feien servir abans també han passat a millor vida, igual que les ponsèties, que han estat substituïdes per estovalles "de diari" i per branques de pinsap.

Més continguts de