Recepta
Ara Estiu 08/08/2016

Arròs amb llet i coco

L'educadora alimentària Astrid Barqué mostra al seu llibre 'Sport&cook' com es poden incorporar aliments saludables i naturals per aconseguir el màxim rendiment esportiu

1 min
Arròs amb llet i coco

L'educadora alimentària Astrid Barqué mostra al seu llibre 'Sport&cook' com es poden incorporar aliments saludables i naturals per aconseguir el màxim rendiment esportiu. Ens ensenya a preparar barretes energètiques, explora els batuts recuperadors, busca alternatives al sucre i tasta les altres proteïnes. A més, parla amb alguns dels millors esportistes del país i hi comparteix consells d’alimentació i pràctiques saludables.

La recepta que hem triat és un arròs amb llet i coco per a 4 persones. Unes postres energètiques i saludables, ideals per a avituallament en curses de llarga distància o com a postres en dinars de travesses.

Per preparar-lo cal posar una olla petita al foc i posar-hi l’arròs i aigua fins a cobrir-lo. Deixeu que es cogui 10 minuts i escorreu-lo. Poseu la llet d’arròs i de coco al foc i afegiu-hi l’arròs i la branca de canyella. Incorporeu-hi el xarop d’atzavara, al vostre gust, i el coco ratllat. Deixeu que es vagi coent a foc lent i, quan comenci a bullir, remeneu-ho perquè no s’enganxi. Quan l’arròs estigui al punt, serviu-lo en recipients individuals i poseu-lo a la nevera per prendre’l ben fred. Bon profit!

stats